Mark Zuckerberg a acceptat invitația lui Elon Musk de a se lupta fizic, într-o cușcă: „Trimite-mi adresa”

Mark Zuckerberg a acceptat invitația lui Elon Musk de a se lupta fizic, într-o cușcă: Trimite-mi adresa
Nu este clar când sau unde ar putea avea loc acest meci Zuck vs. Musk. Musk a văzut, conform tweet-urilor sale de joi seară, răspunsul lui Zuckerberg, sursă foto: captură YT

Mark Zuckerberg, iubitor și practicant de jiu-jitsu, a răspuns la oferta lui Elon Musk de a se lupta cu el. „Trimite-mi adresa”, a scris Zuckerberg pe Instagram miercuri seara.

Este o luptă în cușcă pe care nu ar fi vrut de fapt să o vadă nimeni

Totul a început marți seara, când Musk a spus că ar fi dispus să se lupte cu Zuckerberg într-un „meci care ar avea loc într-o cușcă”. Miercuri seară, Zuckerberg a răspuns prin Instagram Story doar atât: „Trimite-mi adresa”.

S-ar putea presupune în mod rezonabil că Musk a lansat provocarea în glumă, dar Zuckerberg pare să o ia în serios. La urma urmei, acesta este un om care a câștigat recent două medalii la un turneu de jiu-jitsu.

Mai mult, The Verge a confirmat cu un reprezentant Meta că Zuckerberg nu glumea și că acest lucru s-ar putea întâmpla cu adevărat.

Nu este clar când sau unde ar putea avea loc acest meci Zuck vs. Musk. Musk a văzut, conform tweet-urilor sale de joi seară, răspunsul lui Zuckerberg.

„Octogonul din Vegas”, a scris Musk pe Twitter, referindu-se la unul dintre locurile de top ale UFC pentru lupte.

Musk s-a comparat pe el însuși dar mai ales starea sa fizică cu cea a unei morse care se rostogolește în nisip.

„Știu să fac o mișcare extraordinară pe care o numesc „The Walrus”, practic mă întind deasupra adversarului meu & nu fac nimic”, a scris Musk.

Oricum ar fi, mingea este acum în terenul lui Musk. Pe de altă parte, Zuckerberg pare destul de antrenat în ultima vreme și practică CrossFit la limita imposibilului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
08:12 - Ianis Hagi, înger și demon pentru Rangers la revenirea în prima echipă. A fost decisiv la scurtă vreme după intrarea pe teren, dar ulterior a primit roșu
07:52 - Cod portocaliu de inundații pe râurile din județul Galați: Sunt în pericol, din nou, aceleași localități inundate grav de viituri
07:44 - Ucraina poate produce patru milioane de drone pe an, a anunțat Zelenski. Țara cheltuiește pentru apărare aproximativ aproximativ 40 de miliarde de dolari.
07:32 - Viktor Orban, discurs dur în Italia, împotriva migranților, la adunarea Ligii lui Matteo Salvini: „Nu ne vom ceda ţara”
07:19 - Israelul este în alertă maximă pentru comemorarea din data de 7 octombrie, în timp ce escaladează conflictele din Gaza și Liban
23:48 - BEC a validat candidaturile lui Marcel Ciolacu și Ludovic Orban la alegerile prezidențiale. Deciziile luate cu privire la alte candidaturi analizate în ședința de duminică
23:27 - 11 victime după un accident violent între un microbuz și un autoturism, în Bihor
23:01 - A venit momentul pentru o încetare a focului în Gaza și Liban, i-a spus Macron lui Netanyahu după tensiunile recente. Ce i-a răspuns premierul israelian
22:36 - Rareș Bogdan: Numai poporul este îndreptățit să judece dacă o persoană poate deveni sau nu președinte. Nu CCR-ul dominat de magistrați „garantați de PSD”
22:26 - Cristina Prună: Decizia CCR riscă să pună în pericol democrația. Îl favorizează tocmai pe Marcel Ciolacu, care își dorește un adversar precum George Simion în turul 2 (VIDEO)