Mario Iorgulescu ar încerca să scape şi de condamnarea din dosarul în care a primit 3 ani de închisoare pentru sechestrarea unui bărbat bătut cu ciocanul de şniţele

Mario Iorgulescu ar încerca să scape şi de condamnarea din dosarul în care a primit 3 ani de închisoare pentru sechestrarea unui bărbat bătut cu ciocanul de şniţele
Mario Iorgulescu a postat o fotografie în care apare alături de interlopul din Timișoara Sorin Udrea. „Nu merg lucrurile între noi. Nu vreau să mă întorc în România”. Foto: Facebook @Mario Iorgulescu

Mario Iorgulescu ar încerca să scape şi de pedeapsa din dosarul în care a fost condamnat la trei ani de închisoare, după ce a obținut anularea deciziei de condamnare în cazul accidentului în care a ucis un om.

Mario Iorgulescu încearcă să scape și de a doua condamnare

Astfel, fiul lui Gino Iorgulescu ar fi depus, prin avocaţi, o cerere de revizuire la Judecătoria Sectorului 3, care are termen luna viitoare. Dacă revizuirea îi va fi admisă, atunci şi acest proces se va rejudeca, iar Iorgulescu jr va scăpa de mandatul european de arestare, potrivit Libertatea.

În aprilie 2021, Mario Iorgulescu a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la 3 ani de închisoare cu executare, pentru complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal. Pe fond, Judecătoria Sectorului 3 îl achitase, motivând că la dosar nu sunt probe suficiente din care să rezulte vinovăția acestuia.   Iorgulescu.

Autoritățile au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii și un mandat european de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu, în vârstă de 29 de ani, la doar o zi după ce a scăpat de condamnarea pentru accidentul mortal pe care l-a provocat în 2019.

Mai precis, Judecătoria Sectorului 3 din București a emis, mandatul pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, într-un caz în care a fost condamnat în anul 2018 la o pedeapsă de 3 ani închisoare.

Victima lui Mario Iorgulescu, bătută cu un ciocan de șnițele

În 2016, poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis dosar penal pe numele lui Mario Iorgulescu pentru lovire sau alte violenţe, dar şi pentru lipsire de libertate în mod ilegal. În cazul ultimei infracţiuni, nu contează dacă persoana vătămată depune sau nu vreo plângere la poliţie.

Victima Dragoş V a spus anchetatorilor că a fost chemată de Mario Iorgulescu într-un apartament de pe strada Orzari, în sectorul 3 al Capitalei sub pretextul înapoierii unei datorii, de 500 de euro.

A urcat cu liftul până la etajul V, a intrat acolo, iar „Mario era în living. Am mers spre el, dar din spatele meu a venit Franco Pascu (Pascu Francisco-Gabriel – n.r.), care avea pe mână un box şi m-a dat lovit în arcada dreaptă”, le-a declarat tânărul anchetatorilor.

„Am căzut pe o canapea şi am vrut să scot telefonul, ca să sun la poliţie, dar Franco mi l-a luat şi l-a spart, apoi a venit călare peste mine şi mi-a băgat două cuţite în piciorul stâng”. Tânărul a numărat în acel apartament cinci bărbaţi: Franco Pascu, fratele lui, doi veri de-ai lor şi Mario Iorgulescu. Primii, potrivit relatărilor din presă, fac parte dintr-o familie de interlopi, cunoscută sub numele de „clanul Kalu”.

Dragoş V. spune că fraţii Pascu l-au bătut cu o coadă de mătură şi cu ciocanul de șniţele, iar Mario Iorgulescu „m-a lovit şi el, cred că a dat cu piciorul în mine, când eram căzut. Ţipa, zicându-mi «ţi-am spus eu că aşa o să se întâmple»”.

Bărbatul bătut a declarat în anchetă că, în timp ce se afla pe jos, unul dintre agresori i-a întrebat pe Franco şi pe Mario dacă nu vor să urineze pe el.

Din cauza loviturilor primite cu ciocanul de şniţele, tânărul a rămas atunci fără doi dinţi din faţă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”