Marian Petrache, șeful CJ Ilfov, audiat de procurorii DNA. Liberalul susține că a fost chemat în legătură cu o plângere depusă de PNL după alegerile locale (VIDEO)

Marian Petrache, șeful CJ Ilfov, audiat de procurorii DNA. Liberalul susține că a fost chemat în legătură cu o plângere depusă de PNL după alegerile locale (VIDEO)

UPDATE: Marian Petrache a declarat, la ieșirea de la DNA, că a fost chemat pentru că PNL a depus o plângere după alegerile locale în legătură cu o posibilă mituire a unor consilieri județeni din Ilfov pentru a-și schimba opțiunea de vot la alegerea președintelui de Consiliu Județean.

Liberalul a mai spus că nu are nimic să-și reproșeze și că înregistrarea în care apare vorbind despre chemarea a 6.000 de alegători la vot a fost inventată de jurnaliști.

Petrache a mai precizat că nu are informații că unii alegători din Ilfov ar fi fost mituiți pentru a vota cu vreun partid anume la alegerile locale.

Marian Petrache, declarații după iesirea de la DNA

#DIRECT_ONE_s1xhve#

Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov, s-a prezentat vineri dimineață la sediul DNA, pentru a fi audiat, informează B1 TV. Pentru moment nu se cunoaște motivul pentru care acesta a venit să dea declarații în fața procurorilor.

Petrache a fost implicat într-un scandal la începutul verii, atunci când un coleg de partid a depus o plângere la DNA însoțită de o înregistrare, acuzându-l pe acesta că a încercat să aducă, la alegerile locale, 6.000 de votanți la urme.

Marian Petrache, șeful CJ Ilfov, audiat de procurorii DNA

#DIRECT_ONE_f94twj#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)