Marian Godină, critici dure la adresa șefilor din Poliție: „Verificări de tip comunist, specifice Securității de tristă amintire”

Marian Godină, critici dure la adresa șefilor din Poliție: „Verificări de tip comunist, specifice Securității de tristă amintire”
foto: facebook Marian Godină

Celebrul polițist Marian Godină a lansat critici dure la adresa șefilor din poliție pe care îi acuză că intensifică controalele interne față de polițiștii cu activități extra-profesionale. Vizați de controale ar fi în special polițiștii care creează conținut online, atrage atenția Marian Godină.

Șefii unităților de poliție din întreaga țară ar fi început să verifice polițiștii „care creează conținut online și, prin aceasta, spun ei, ar denigra imaginea instituției”. „Ce clanuri interlope și ce siguranță a cetățeanului? Șefii unităților de poliție din toată țara au primit dispoziție să ia la puricat polițiștii care desfășoară și alte activități remunerate, în special pe cei care creează conținut online și, prin aceasta, spun ei, ar denigra imaginea instituției.

Deci nu faptul că un clan intră cu bâte și se ciomăgesc într-un spital din capitala țării aduce atingere imaginii Poliției și mai degrabă faptul că unii polițiști postează pe rețele sociale sau fac alte activități.”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Marian Godină subliniază că șefii poliției au obligația de a verifica activitățile extra-profesionale ale polițiștilor și dacă aceștia au raportat aceste activități. El afirmă că a realizat acest raport  și se întreabă „când verifică șefii postările subalternilor?”. „În timpul serviciului, pe banii statului pe care îi primesc pentru cu totul altceva sau în timpul lor liber?”, spune agentul de poliție.

Polițistul subliniază în raportul înaintat șefilor: „Prin obligația de a completa acest raport și în urma verificărilor efectuate, de tip comunist, specific Securității de tristă amintire, consider că îmi este adusă atingere vieții mele private. Față de cele raportate, vă rog să analizați și să dispuneți!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`