Maria Ghiorghiu, previziune care dă fiori! Ce îi așteaptă pe români: „Vor interveni în forță”

Maria Ghiorghiu, previziune care dă fiori! Ce îi așteaptă pe români: „Vor interveni în forță”
Sursa Foto: Facebook/ Maria Ghiorghiu

Maria Ghiorghiu a revenit în atenția urmăritorilor săi cu un o nouă previziune!

Clarvăzătoarea este de părere că extratereștrii fac parte din creația lui Dumnezeu și a transmis că aceștia vor interveni în viața pământenilor atunci când „Dumnezeu le va porunci”.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu vine cu o nouă premoniție

Cunoscută pentru faptul că discută des cu extratereștrii și primește semne de sus despre viitorul românilor, Maria Ghiorghiu a scris pe blogul său că „OZN-URILE SUNT PE BARICADE”.

„Dragii mei,

În această dimineață în zori, m-a trezit o lumină albă și strălucitoare foarte, lumină ce-mi arăta înspre apus, un cer ca un amurg, iar pe cer, așa precum începe o furtună ca din senin și încep a zbura toate de la pământ, tot așa zburau zeci de OZN-uri, poate și sute, pe cerul ca un amurg.

Toate aceste OZN-uri acoperiseră cerul ca un amurg și se deplasau cu o viteaza uluitoare. Veneau dinspre apus spre mijlocul cerului, urcau în grupuri de cel puțin 15 OZN-uri.

Dragii mei, am scris adeseori despre OZN-uri și extratereștri. OZN-urile împreună cu locatarii lor extratereștri vor interveni în forță atunci când DUMNEZEU le va porunci ca a sosit timpul, pentru a interveni în viața pământenilor”, se arată în postarea clarvăzătoarei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)