Maria Gheorghiu vine cu o nouă previziune pentru români: „Aud un glas care spune așa…”

Maria Gheorghiu vine cu o nouă previziune pentru români: „Aud un glas care spune așa...”
Sursa Foto: Facebook/ Maria Ghiorghiu

Mariei Ghiorghiu îi place să ducă evidența evenimentelor importante din viață.

Celebra prezicătoare scrie tot ce vede și ce aude de peste 25 de ani, iar de curând a vorbit despre România, care, potrivit acesteia, este ocrotită de dezastre.

Maria Ghiorghiu, despre cele mai recente previziuni

„Astăzi dimineață după doar 3 ore de somn, mă trezesc coruri întregi de îngeri care colindau, așa precum colindăm și noi pe pământ. Glas din cerul sfânt așa îmi grăiește: „Maria, pe tine te colindă!”

Nu am deschis ochii, deoarece doream să mă mai bucur încă de momentul divin. Lacrimile de bucurie îmi curgeau pe obraji fără sa le pot opri, iar cu ochii sufletului vedeam cerul deschis, cer care era de un albastru, violet împodobit cu brăduți verzi de toate mărimile și de stele aurii precum soarele.

În mijlocul acestei grădini a Raiului stătea Maica Sfântă cu Pruncuțul Iisus pe brațul stâng. Era ceva atât de frumos și de minunat, încât niciun cuvânt din lume nu ar putea descrie în totalitate strălucirea cerului sfânt, în ziua sfânta a Crăciunului.

Aud un glas care spune așa: „România! România fraților! România are adevărul divin! România chiar este ocrotită de acele dezastre!” După care, atât colindele sfinte cât și glasul care ne-a adus vestea minunată despre România, au dispărut.

Dragii mei, am scris adeseori, și nu de la mine am scris, ci din graiul duhului Sfânt, despre faptul că România a fost și va fi ocrotită de tot ce înseamnă mari dezastre!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei personal.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`