Marele regizor Octavian Fulger a murit. Rudele fac acuzații de malpraxis la adresa medicilor care l-au tratat

Marele regizor Octavian Fulger a murit. Rudele fac acuzații de malpraxis la adresa medicilor care l-au tratat

Octavian Fulger, renumitul regizor de la Teatrul Nottara,s-a stins din viață vineri, la 92 de ani, după ce a fost plimbat la spital și înapoi acasă.Rudele îi acuză pe medicii de pe ambulanță că i-ar fi provocat traumatisme puternice. Nora bătrănului spune că a murit din cauza unei hemoragii interne provoacte de câteva coaste care i-au fost rupte de medicii.

Spitalul Clinic de Urgență Floreasca este un laborator al morții. Acum am înțeles de ce l au externat doar după doua ore pe domnul Octavian Fulger. În timpul transportului, sau în timpul investigațiilor, i-au rupt coastele. Ieri îmi spunea după ce a sosit acasă cât de mult l-au brutalizat, cât de groaznic l-au trântit. Am crezut ca exagerează. Acum a murit” a scris femeia pe Facebook.

Cum a murit Ocatvian Fulger

Potrivitplaytech.ro,familia lui Octavian Fulger ar fi chemat ambulanța pengtru că bărbatul se simțea rău și avea dureri abdominale, dar și în zonaplămânilor. Echipajul care a ajuns la locuința sa,i-ar fi administrat niște doar niște injecții, fără să îl transporte la spital. În următoarea zi, bărbatul a devenitinconștient, iar apropiații au chemat din nou ambulanța.

Nora spune că nici de data aceasta nu a fost luat în serios și nu l-au internat, ci l-au supravegheat câteva ore, după carel-au trmis acasă în stare de semiconstiență.Femeia acuză cătimpul transportului sau în timpul investigațiilor, mediciii-au rupt coastele, cel mai probabil pentru că l-au trântit.

Mai mult decaât atât, femeia spune că ambulanțierii”s-au codit să-l transporte înapoi la domiciliu până nu au primit ceva în buzunarele lor largi”.

Fiul regizorului spune că bătrânul erao persoană foarte activă, nu suferea de nicio boală, chiar dacă avea avea o vârstă înaintată și că tată său i-a mărturisit că a fost tratat cu brutatlitate.

„M-au chinuit atât de rău, m-au brutalizat, m-au trântit, și-au bătut joc de mine…„, s-ar fi plâns bătrănul, citează Libertatea.

La câteva ore după ce a ajuns acasă,Fulger a suferit un stop cardio-respirator, iar echipajul de pe ambulanță nu a putut să îl resusciteze deoareceavea coastele fracturate.

Medicul de pe ambulanță a zis că în spital când l-au manipulat, l-au pus pe targă, probabil l-au scăpat și i-au rupt coastele”, a acuzat Octav Fulger.

Familia este hotărâtă să depună plângere la Colegiul Medicilor pentru malpraxis.În urma acuzațiilor, reprezentanții spitalului au declarat că a fost declanșată o anchetă administrativă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`