ATENȚIE! PERICOL la malul mării. Porumb fiert, vândut după ce a fost scos dintr-o pubelă

ATENȚIE! PERICOL la malul mării. Porumb fiert, vândut după ce a fost scos dintr-o pubelă

În plin sezon estival, autoritățile au lansat un avertisment pentru turiștii care aleg să petreacă la malul mării.Potrivit celor mai recente verificări făcute pe plajele de pe litoralul românesc, unii dintre comercianți le pun în pericol sănătatea semenilor ca să scoată profit.

INCENDIAR! CE FAC OANA ROMAN ȘI SOȚUL EI CÂND NU-I VEDE NIMENI! IMAGINI BOMBĂ AU AJUNS PE INTERNET

Să cumperi produse alimentare de la vânzătorii ambulanți de pe plajă înseamnă să îți pui sănătatea în pericol, pentru că nimeni nu știe în ce condiții sunt preparate gogoșile, plăcintele sau porumbul fiert. Porumbul fiert fiind în topul preferințelor turiștilor aflați la mare. Însă cumpărătoriinu vor afla niciodată dacă ppoorumbul a fost sau nu scos dintr-o pubelă, iar apoi fiert și dat spre vânzare.

Deși pare incredibil, acest lucru s-a întâmplatîn Eforie, unde un vânzător a scos dintr-o pubelă o pungă de plastic în care se află mai multe bucăți de porumb fiert care fuseseră aruncate acolo în urma unui control, relatează cancan..ro.

LACRIMI ÎN TELEVIZIUNE! BIATA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ (GALERIE FOTO)

Comercianţii susţin că marfa pe care o oferă turiştilor este proaspătă. Niciunul nu are însă autorizaţie sanitară pentru vânzare ori vreun act care să ateste că pot face comerţ pe plajă. Potrivit legii, poliţia locală, cea naţională şi jandarmeria trebuie să-i sancţioneze pe comercianţii ilegali.

DOLIU LA ANTENA 3! A MURIT ÎN TIMP CE SE AFLA ÎN DIRECT! E TRAGEDIA MOMENTULUI

Conform statisticilor, de la începutul acestul sezon estival și până în prezent, zeci de turişti au avut nevoie de asistenţă medicală din cauza toxiinfecţiilor alimentare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră