MANELE la Premiile GOPO. Oana Giurgiu, organizator: Îmi asum! IPOCRIȚILOR le dedic și o altă melodie (VIDEO)

MANELE la Premiile GOPO. Oana Giurgiu, organizator: Îmi asum! IPOCRIȚILOR le dedic și o altă melodie (VIDEO)
Foto: Wikimedia Commons

Scandalul de la Premiile Gopo, unde atmosfera a fost întreținută de o trupă de manele condusă de Dan Bursuc, o lasă rece pe producătoarea Oana Giurgiu, soția regizorului Tudor Giurgiu, organizatorul galei.

Oana Giurgiu susține că își asumă momentul muzical de pe scena Teatrului Național, iar ‘ipocriților le dedică melodia Björk – Crystalline.

“N-am nervi sa citesc toate fandoselile despre momentul “rusinos” cu manele de la Premiile GOPO, pe care mi-l asum “sustin si semnez”. M-as fi bucurat ca lumea sa fi inteles ce incursiune ne-a propusIvana Mladenoviccu filmulSoldații. Poveste din Ferentariintr-o lume, pe care desi nu o cunoastem, o comentam. Apreciez curajul lui Digudai de a juca in film si curajul baietilor din Kana Jambe, care au cantat aseara in fata unui public, despre care stiau ca le e in mare parte ostil!

Dedic piesa de mai jos tuturor ipocritilor!

PS: eu una nu o sa incetez niciodata sa ma bucur de diversitate si sa fiu curioasa sa cunosc oameni si lumi diferite”, scrie Oana Giurgiu pe Facebook.

MANELE la Premiile GOPO. Oana Giurgiu, organizator: Îmi asum! IPOCRIȚILOR le dedic și o altă melodie

Amintim că un scandal monstru a izbucnit la decernarea Premiilor Gopo 2019. Cea de-a 13-a gală a “Oscarurilor românești” va rămâne în memoria multora.

Decizia organizatorilor de a invita o trupă de manele să urce pe scena Teatrului Național a stârnit un val uriaș de reacții.Kana Jambe, trupa manilistuluiDan Bursuc, a cântat două piese, prima fiind „Romanian Rapsody”, un cover după celebra piesă „Bohemian Rapsody” a trupei Queen, cea de-a doua fiind o manea din repertoriul propriu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Vizibili deranjați, mulți actori au părăsit sala. Aurelian Temișan și Mihai Mărgineanu au avut reacții publice vehemente. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`