Managerul Institului Clinic Fundeni se mută în sistemul medical privat. Le mulțumeste miniştrilor Sănătăţii pentru colaborarea în ‘interesul pacientului institutului’

Managerul Institului Clinic Fundeni se mută în sistemul medical privat. Le mulțumeste miniştrilor Sănătăţii pentru colaborarea în 'interesul pacientului institutului'
Sursă foto: Monza România

După nouă ani în care a condus Institutul Clinic Fundeni, Carmen Orban se mută la privat urmând a fi noul director general al Grupului Monza România, se aratăîntr-un comunicat de presă de marţi.

Monza România fiind unul dintre cele mai mari spitale private din România.

”Mulțumesc întregii echipe a Institutului Clinic Fundeni cu care am conlucrat pe durata celor peste 8 ani de mandat în funcția de manager.

Când mă refer la echipa Instutitului fac trimitere atât la doamnele și domnii Miniștri ai Sănătății cu care am colaborat foarte bine în interesul pacientului Institutului, cât și la echipa managerială și personalul medical al Institutului care au dovedit o înaltă ținută profesională”, a precizat Carmen Orban.

Grupul Monza deţine Spitalul Monza, Spitalul Monza Metropolitan Hopital şi centrul medical din Bucureşti, Spitalul Monza-Ares din Cluj, Centrele Monza Ares din Constanţa şi reţeaua de clinici-butic Ritmico, în cinci oraşe din ţară.

Carmen Orban își va începe activitatea din data de 19 august 2019.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`