Mama tinerei ucise de urs pe munte: „Mi-a spus să nu mă mai panichez”: Diana mai fusese fugărită de un alt urs, într-o altă excursie

Mama tinerei ucise de urs pe munte: Mi-a spus să nu mă mai panichez: Diana mai fusese fugărită de un alt urs, într-o altă excursie
Sursa foto: observatornews.ro

Mama Dianei, tânăra atacată și rănită grav de un urs în apropiere de Bușteni, care ulterior a decedat, a mers joi, 11 iulie, la Institutul de Medicină Legală pentru a ridica trupul neînsuflețit al fiicei sale.

Diana mai fusese fugărită de un alt urs

Cu ochii în lacrimi, ea a povestit cum Diana își dorea foarte mult să vadă Vârful Omu și din acest motiv a mers în excursia fatală.„Mi-a spus că marți urmează să meargă la munte.

Că urmează să meargă cu băiatul acela, că va sta cu cortul și că miercuri va merge la Vârful Omu. Își dorea să ajungă pe Vârful Omu”, a declarat mama îndurerată a Dianei.

Femeia a explicat și cum a încercat să o convingă să nu meargă pe munte, dar nu a avut succes, deoarece Diana dorea să meargă la munte după încheierea examenelor de Bacalaureat.

„I-am spus că sunt prăpăstii, că sunt o grămadă de lucruri periculoase. I-am spus: „Dia, dacă te duci, eu o să stau panicată, dacă nu o să ai semnal în munte?” Și mi-a spus să nu mă mai panichez, că nu se va întâmpla nimic”, a declarat mama Dianei pentru Antena3.

Rezultatul autopsiei a confirmat că turista ucisă de urs a murit în urma rănilor provocate de căderea de la 200 de metri, nu de mușcături ale animalului sălbatic.

Mama fetei a declarat anterior și că aceasta nu a fost primul incident al fetei care a implicat un urs. Diana a fost fugărită de urs într-o altă excursie.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`