MAI: Trupe de jandarmi și pompieri, detașate în județele Buzău și Vrancea. 130 de drumuri sunt blocate

MAI: Trupe de jandarmi și pompieri, detașate în județele Buzău și Vrancea. 130 de drumuri sunt blocate

Reprezentanții MAI au anunțat vineri că ministrul Gabriel Berca, a dispus trimiterea de trupe de jandarmi şi de pompieri de la Bacău în judeţul Vrancea, iar din Prahova către localităţi din judeţul Buzău, pentru a ajuta la salvarea de vieţi omeneşti.

„Trupe de jandarmi şi de pompieri sunt detaşate de la Bacău către Vrancea, pentru a participa la misiuni de salvare de vieţi. La fel, s-a dispus trimiterea de trupe din judeţul Prahova către Buzău”, au spus aceștia.

Totodată, trupe de aviaţie au fost dislocate de la Bacău către Vrancea, pentru misiuni umanitare.

Totodată, elicopterele din cadrul Unităţilor Speciale de Aviaţie din Bucureşti şi Iaşi acţionează, cu prioritate, pentru misiuni de salvare, în zonele afectate din judeţele Vrancea şi Buzău.

În ceea ce privește starea drumurilor, reprezentanții MAI au anunțat că în prezent sunt 130 de drumuri naționale blocate și 7 cu circulație îngreunată. Localități izolate sunt 78, față de 154 câte erau joi.

„De asemenea, s-a continuat distibuția de alimente în cursul nopții în Insula Mare a Brăilei”, au anunțat aceștia.

MAI anunță în acest moment nicio ambulanță nu este blocată, însă există 27 de solicitări la care nu se poate încă ajunge. Potrivit ultimelor date, ambulanțele au transportat în ultimele 24 de ore 223 de persoane suspectate de hipotermie, doar 144 necesitând internare.

MAI: 130 de drumuri naționale sutn blocate din cauza zăpezii

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_15726').select();" id="embed_text_15726" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`