Mai mulți tineri s-au luat la bătaie în centrul Bucureștiului. Două plângeri au fost depuse la Poliţie

Mai mulți tineri s-au luat la bătaie în centrul Bucureștiului. Două plângeri au fost depuse la Poliţie
Captură Video News.ro

Mai mulți tineri s-au bătut, duminică noapte, pe o stradă din București. Un clip cu altercația a început să circule pe rețelele sociale. Agenții Secției 1 Poliție fac cercetări după ce au primit două plângeri.

Bătaie în toată regula pe o stradă din Capitală

Patru scandalagii ar fi coborât dintr-un taxi şi au lovit o maşină de unde au coborât alţi tineri. A urmat o altercație cu pumni, palme și picioare. La final, cei patru s-au îndreptat din nou către taxi. Internauții l-au criticat pe taximetrist că i-a primit înapoi pe scandalagii, în loc să raporteze incidentul la Poliție, notează News.ro.

„La data de 13 august 2023, în jurul orei 23.20, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin plângere, de către doi bărbaţi, în vârstă de 26 de ani, respectiv 22 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan, au fost agresaţi fizic de către alte 4 persoane”, a anunțat, luni, Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`