Mai mulţi suceveni supăraţi au oprit în trafic un TIR pentru că şoferul nu le-a adus pachetele din Italia

Mai mulţi suceveni supăraţi au oprit în trafic un TIR pentru că şoferul nu le-a adus pachetele din Italia
Foto: pressalert.ro

Un TIR a fost blocat, luni, pe o stradă din municipiul Suceava de către mai mulți oameni nemulțumiți că șoferul nu le-a adus pachetele pe care și le-au trimis din Italia, relatează Mediafax.

Administratorul unei firme din comuna Fântânele, județul Suceava, care se ocupă cu transportul intern și internațional de mărfuri, a sesizat la 112 că în timp ce conducea un TIR al firmei a fost oprit pe o stradă din Suceava de mai mulți oameni care i-auc erut pachetele pe care susțineau că le-au trimis din Italia cu acel autovehicul, conform Poliției Județene Suceava.

La începutul lunii martie, mai multe persoane din câteva localități sucevene au convenit cu un șofer al firmei respective, care se afla în cursă la Roma, să le transporte în țară mai multe bunuri. În schimb, oamenii au plătit diferite sume de bani pentru transport.

După ce a primit și încărcat bagajele, șoferul a întocmit o listă cu persoanele și adresele unde trebuiau livrate pachetele, fără a întocmi, însă, alte documente.

Șoferul a fost oprit, în drumul spre România, de autoritățile italiene din localitatea Cesena. Cum transporta două autoturisme și un motoscuter, neradiate din Italia, precum și 80 de acumulatori auto, fără a îndeplini condițiile legale, autoritățile au sechestrat atât TIR-ul, cât și remorca.

Administratorul firmei a reușit să recupereze remoca și TIR-ul, în timp ce șoferul a rămas în Cesena pentru a clarifica situația.

Potrivit administratorului, autoritățile din Italia i-au înapoiat doar capul de TIR și remorca, fără alte bunuri.

Sucevenii care nu au primit pachetele trimise din Italia au formulat plângeri la adresa șoferului pentru abuz de încredere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Avertismentul specialiștilor: Depăşirea pragului de încălzire a climei cu 1,5°C va avea consecinţe ireversibile
23:36 - Ministrul Adrian Câciu, despre riscul de a pierde 1,1 miliarde de euro din PNRR: „Toate se vor rezolva, avem o perioadă de șase luni”
22:59 - Călin Popescu-Tăriceanu, achitat de ÎCCJ în dosarul mitei de 800.000 de dolari
22:38 - România datorează o sumă uriașă țărilor în care au ales să se trateze românii. Lista statelor care trebuie să primească cei mai mulți bani
22:21 - Diana Buzoianu (USR), despre scandalul Nordis: „Degeaba venim cu demisiile pe masă dacă nu rezolvăm problemele de fond”
22:09 - Tănase Stamule (PNL), despre Nelu Tătaru: Dacă există probe, va plăti, dacă nu există, va câștiga în Instanță. Poate rămâne membru de partid, dar nu poate candida la nimic și nu mai poate ocupa o funcție de conducere (VIDEO)
22:07 - Pepe, atac furibund la adresa fostei soții, după ce a fost chemat din nou la tribunal: „Dacă îi dau fetele două săptămâni, nu știe ce să facă cu ele”
21:46 - Florin Bodog (PSD), despre acuzațiile de corupție care îl vizează pe Nelu Tătaru: „E greu pentru orice lider de partid să explice aceste gesturi” (VIDEO)
21:40 - Mircea Hava, despre coaliția PSD-PNL: „Dacă mă întrebați pe mine, mâine aș pleca de la guvernare / Ar fi excepțional să despărțim odată apele” (VIDEO)
21:19 - Aurora boreală, vizibilă pe cerul României, în această noapte. Cum de are loc acest fenomen și ce ne recomandă specialiștii