MAI: 25 de localități sunt izolate din cauza ninsorilor. 30 de drumuri județene sunt blocate

MAI: 25 de localități sunt izolate din cauza ninsorilor. 30 de drumuri județene sunt blocate

Douăzeci şi cinci de localităţi sunt izolate şi 30 de drumuri judeţene sunt blocate, fiind în continuare afectate de zăpadă 13 judeţe, a anunțat luni de Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Peste 2.300 de poliţişti, poliţişti de frontieră, jandarmi şi pompieri acţionează în cele13 judeţe afectate de căderile masive de zăpadă, a precizat MAI într-un comunicat de presă.

„În ceea ce priveşte situaţia localităţilor izolate din punct de vedere al comunicaţiilor rutiere sau feroviare, numărul acestora este de 25, faţă de 54 în ziua precedentă, la aceeaşi oră. Restabilirea comunicaţiilor pe căile rutiere şi feroviare reprezintă o prioritate şi pentru perioada următoare”, a precizat MAI,

Angajaţii Ministerului Administraţiei şi Internelor, în colaborare cu celelalte structuri din Sistemul Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă, au avut, duminică, 570 de intervenţii, cele mai multe pentru deblocarea şi degajarea circulaţiei rutiere şi feroviare, acordarea ajutorului medical de urgenţă şi transportul persoanelor din localităţile izolate.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`