Magistraţii nu renunţă la niciun leu din indemnizaţiile uriaşe primite după retragere: Aviz negativ de la CSM pentru proiectul de Ordonanță care vizează impozitarea pensiilor

Magistraţii nu renunţă la niciun leu din indemnizaţiile uriaşe primite după retragere: Aviz negativ de la CSM pentru proiectul de Ordonanță care vizează impozitarea pensiilor
Foto: csm1909.ro

Consiliul Suprem al Magistraturii se opune ferm dorinţei Guvernului de impozitare a pensiilor de serviciu printre care se numără şi cele ale magistraţilor. După ce joi a spus că nu va tolera sub nicio formă un asemenea proiecte de lege, CSM a dat vineri aviz negativ proiectul de ordonanță de guvern.

SCANDAL MONSTRU ÎNTRE ANDREEA MARIN ȘI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA UȘA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RĂZBOIUL

„Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat negativ prevederile ce privesc activitatea autorităţii judecătoreşti din proiectul de ordonanţă a Guvernului privind reglementarea unor măsuri fiscale-bugetare”, potrivit minutei ședinței de vineri a plenului CSM.

AU APĂRUT IMAGINI EXPLOZIVE DE LA NUNTA ANULUI! ASTA E PREA DE TOT

Acest aviz vine după ce CSM a acuzat că prin proiectul de OUG se încalcă independența și statutul magistratului. Mai mult, CSM preia și referendumul din 26 mai în discurs și susține că românii s-au pronunțat împotriva ordonanțelor de urgență privind justiția.

WOW, E SEXY MAMA! ȘI-A FĂCUT DE RÂS BĂIATUL! INCREDIBIL CUM A FOST FILMATĂ! TOȚI BĂRBAȚII POFTESC LA EA! (GALERIE FOTO)

Ministerul Finanţelor Publice lucrează la definitivarea formei speciale a legii prin care pensiile de seviciu (așa-numitele „pensii speciale”) vor fi impozitate progresiv. Ordonanța ar urma să fie dată luni, au precizat surse pentru B1.ro. Asta după ce, în urmă cu câteva săptămâni, în spaţiul public, circula informaţia potrivit căreia Ministerul Finanţelor Publice ar intenţiona să impoziteze doar pensiile magistraţilor şi procurorilor. (Detalii AICI)

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`