“M-a șocat. M-a tentat să-l dau înapoi, dar îi era foame fetei”. Câți bani a plătit Hanelore din Reșița pe o lingură de piure și două aripioare de pui, la „împinge tava”, în Eforie Nord

Publicat: 09 07. 2024, 16:53
Sursa Foto: Hepta.ro

E sezonul concediilor. Mulți români ăși petrec concediul la munte sau la mare.

O parte din cei care au mers la mare, s-au plâns că prețurile la mâncare au crescut în acest an.

Cât a plătit femeia din Reșița la un restaurant de tip „împinge tava”

Hanelore, o femeie din Reșița, a mers în Eforie Nord cu cei din familia sa, și a rămas șocată de prețurile pe care le-a văzut la un restaurant de tip „împinge tava”. Iată câți bani a scos din buzunar pe două aripioare și lingură de piure.

Hanelore a făcut o postare pe un grup de Facebook destinat turiștilor, în care a explicat că a fost surprinsă atunci când a achitat nota de plată de la un restaurant de tipul „împinge tava” din Eforie Nord, conform Cancan.

„Nu fac reclamă negativă, mâncarea nu a fost rea, m-a șocat doar prețul piureului. M-a tentat să-l dau înapoi, dar îi era foame fetei și era prea cald să caut altceva. În alte părți sunt prețuri mai ok. Cred că se termină era autoservirilor, dacă o țin tot așa cu prețurile.”, a scris Hanelore pe un grup de Facebook.

Hanelore a comandat o porție de piure de 280 de grame și două aripioare la ceaun, care au cântărit 125 de grame. Pentru piure, ea a plătit 25 de lei și 20 de bani, iar pentru aripioarele de pui a achitat 17 lei și 50 de bani.

Mai mulți oameni s-au plâns de prețurile mari de pe litoral

Oamenii care au văzut postarea au fost surprinși să vadă cât a achitat femeia din Reșița pentru această masă. Totodată, la acea postare publicată s-au mai plâns și alte persoane de prețurile de pe litoral.

„Arată delicios, iar prețul este pe măsură. Ce plating deosebit avem aici!”/ „Este mai scump piureul decât puiul. De asta românii preferă să-și facă vacanța în afara țării. În România sunt niște prețuri exagerate.”/ „Ferească Dumnezeu!”/ „Confirm. E adevărat că prețurile sunt super piperate.”/ „Dacă plantele de cartof sunt cultivate pe plajă și culese cu mânuțele lor se justifică prețul”/ „Nu știu de unde scoateți prețurile astea.”/ „Două aripioare amețite și un piure cu bucăți de cartof în el, să coste peste 40 de lei… este chiar absurd.”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.