Luna aprilie, plină de meciuri de top: Cele mai tari meciuri pe care le poți urmări

Luna aprilie, plină de meciuri de top: Cele mai tari meciuri pe care le poți urmări

Luna aprilie le aduce fanilor fotbalului un adevărat regal. Din prima liga a României până în campionatele de top se vor disputa o mulțime de confruntări de top. Iar tot în această lună sunt programate și partidele din sferturile de finală din Champions League. Așadar, iată 5 meciuri de top pe care le poți urmări.

FC Barcelona și Real Madrid luptă în Cupa Spaniei

Pe 5 aprilie, de la ora 22:00, FC Barcelona și Real Madrid se vor întâlni în manșa retur a semifinalelor Cupei Regelui Spaniei. În prima manșă, Barcelona s-a impus în deplasare cu 1-0 și pornește astfel cu prima șansă. În timp ce Real Madrid e implicată în cupele europene, FC Barcelona se descurcă mai bine în competițiile interne. Este favorită la calificarea în finala Cupei Spaniei, dar în același timp conduce și în clasamentul din La Liga. Avansul considerabil pe care îl are o transformă și în favorită la câștigarea campionatului. Totuși, Real Madrid a arătat adesea că e o echipă capabilă să învingă chiar și când nu este favorită.

CFR Cluj și FCSB, duel de cinci stele în prima ligă din România

CFR Cluj și FCSB se vor întâlni pe 9 aprilie, de la ora 21:00, în Superliga. Este un meci care are implicații în lupta pentru titlu, în care FCSB are nevoie de victorie. Lupta pentru câștigarea titlului se anunță mai strânsă ca oricând, motiv pentru care fiecare meci are o miză aparte. Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în februarie, când FCSB a reușit să câștige pe terenul lui CFR Cluj, scor 1-0, după un gol marcat de Malcom Edjouma. A fost a doua victorie la rând pentru FCSB la Cluj, după ce în aprilie 2022 a câștigat tot cu 1-0. Se anunță însă un meci echilibrat, cu CFR Cluj considerată ușor favorită la pariuri fotbal. Formația lui Dan Petrescu are cota 2.45 să câștige, egalul are cota 3.00, iar succesul celor de la FCSB are cota 3.15. Bookmakerii anticipează un meci cu puține goluri, motiv pentru care cota pentru selecția Sub 2.5 goluri este 1.47. Cota pentru Peste 2.5 goluri este 2.60.

Manchester City – Bayern Munchen, cel mai așteptat duel din Champions League

Manchester City și Bayern Munchen se vor întâlni în luna aprilie în sferturile de finală din Champions League. Prima manșă este programată pe 11 aprilie, iar returul va avea loc pe 19 aprilie. City este considerată prima favorită la câștigarea Champions League, iar Bayern Munchen este văzută cu a doua șansă. Așadar, se anunță un duel pe cinste, pe care mulți fani ai fotbalului îl vor urmări. City încă mai caută primul trofeu de Champions League din istorie, în timp ce Bayern are șase deja și are experiența de partea ei.

Real Madrid și Chelsea luptă în Champions League

Un alt duel de top din sferturile Champions League este cel dintre Real Madrid și Chelsea. Prima manșă este programată pe 12 aprilie, iar returul șase zile mai târziu. Se întâlnesc două echipe care recent au câștigat Champions League, astfel că interesul este ridicat. Real Madrid pornește însă cu prima șansă, în condițiile în care Chelsea are un sezon foarte slab și este la jumătatea clasamentului din Premier League.

Manchester City – Arsenal, derby-ul lunii în Premier League

Manchester City și Arsenal se vor întâlni în etapa a 33-a din Premier League pe 26 aprilie, de la ora 22:00. Poate fi un meci de totul sau nimic pentru formația lui Pep Guardiola. Cu un insucces, City își poate lua adio de la câștigarea titlului, în condițiile în care Arsenal are un avans confortabil. Dar o victorie poate întoarce soarta titlului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`