Ludovic Orban o SOMEAZĂ pe Dăncilă să îi DEMITĂ urgent pe Sorina Pintea și pe șeful CNAS

Ludovic Orban o SOMEAZĂ pe Dăncilă să îi DEMITĂ urgent pe Sorina Pintea și pe șeful CNAS
Foto: Facebook/ PNL

Președintele PNL, Ludovic Orban, îi cere premierului Viorica Dăncilă să-l demită pe șeful CNAS, Răzvan Vulcănescu, și pe ministrul Sănătății, Sorina Pintea, din cauza blocajului sistemului CNAS.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! BIATA IRINA LOGHIN! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ ACCIDENTUL VASCULAR! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

„Îi solicităm premierului Dăncilă să îl demită pe șeful CNAS, domnul Vulcănescu. Nu poate să ceară public demisia, domnul Vulcănescu e numit și revocat de premier. Doamna Dăncilă trebuie să semneze revocarea. Cred că și pe doamna Pintea ar trebui să o trimită înapoi la Baia Mare, după declarațiile privind imposibilitatea de a lua o decizie privind CNAS”, a declarat Ludovic Orban, potrivit stiripesurse.ro

VESTE TRISTĂ! A MURIT FOSTUL PREȘEDINTE! VA FI DOLIU NAȚIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI (GALERIE FOTO)

Sistemul cardului de sănătate este blocat pentru a 22-a zi consecutiv. E cea mai gravă avarie de la darea sa în folosință. (Detalii AICI)

Amintim, de asemenea, că Daniel Osmaovici a demisionat din funcția de purtător de cuvânt al CNAS după ce a declarat că”oamenii mor și cu sistem, și fără” – DETALII AICI

Urmăriți B1TV.ro și pe
`