Ludovic Orban, la preluarea mandatului de primar de către Nicușor Dan: Prezența mea aici este o garanție a faptului că în calitate de premier voi sprijini toate proiectele (VIDEO)

Ludovic Orban, la preluarea mandatului de primar de către Nicușor Dan: Prezența mea aici este o garanție a faptului că în calitate de premier voi sprijini toate proiectele (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la evenimentul prin care Nicușor Dan a fost învestit oficial în funcția de primar general al Capitalei, că în calitate de șef al Executivului va sprijini toate proiectele noului edil care țin de zona guvernamentală.

Ludovic Orban dă asigurări că, în calitate de prim-ministru,va sprijini proiectele Primăriei Capitalei

”A fost o campanie în care cu bun simț am reușit să repurtăm această victorie în beneficiul Bucurestiului. Vă felicit și vă doresc un mandat încununat de realizări cât mai multe. Felicit consilierii generali care au depus jurământul. Odată începută activitatea în Consiliul General, evident că trebuie să punem în prim plan interesul Bucureştiului şi al bucureştenilor. Să sprijiniţi proiecte bune care vin într-adevăr să crească calitatea vieţii în Bucureşti şi a serviciilor şi să creeze oportunităţi suplimentare pentru fiecare dintre bucureşteni.

Prezența mea aici este o garanție a faptului că în calitate de premier voi sprijini toate proiectele primarului Nicușor Dan și vom duce la bun sfârșit proiecte care țin de zona guvernamentală și creează beneficii pentru București”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban, către Nicușor Dan:Aştept un audit serios la Primăria Capitalei

Totodată, premierul a precizat că așteaptă un audit serios privind Primăria Generală.

”Aştept un audit serios la Primăria Capitalei pentru că din analizele noastre situaţia financiară a Bucureştiului este foarte proastă şi trebuie spuse aceste lucruri. Vă invit domnule primar general să spuneţi adevărul despre ce găsiţi şi în acelaşi timp vă garantez că veţi găsi o mână de ajutor în Guvernul pe care îl conduc. Spor la treabă şi sunt convins că din acest moment toată lumea trage pentru Bucureşti”, a mai declarat Ludovic Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Nicușor Dan:Asigur bucureștenii că vom respecta ce am promis

Nicușor Dan a depus, joi, jurământul de învestitură în funcția de primar general al Capitalei. În primul său discurs în calitate de edil al Bucureștiului, el a ținut să-i asigure pe locuitorii Capitalei că va respecta tot ce a promis și a subliniat importanța unei colaborări dintre Municipalitate și Guvernul României.

”Asigur bucureștenii că vom respecta ce am promis împreună. Vreau să-i asigur pe bucureștenii care nu ne-au votat că o să avem o guvernare pentru toți bucureștenii și vreau să-i asigur pe consilierii care vor fi în opoziție că vom avea o colaborare onestă cu ei, pentru binele bucureștenilor. E foarte important să avem o colaborare foarte bună cu Guvernul României. Multe lucruri nu se pot face decât în acest parteneriat și avem angajamentul premierului ca toate acele lucruri să fie realizate pentru bucureșteni.

Bucureștiul are un potențial uriaș, oameni care au performant în mediul privat, în zona artistică și culturală, în mediul academic. Sunt așa multe energii în orașul ăsta, că nu putem să nu reușim. Ceea ce vor face PMB și Primarul General va fi să fie partenerul acestor energii”, a spus primarul general al Capitalei.

În același timp, Nicușor Dan le-a cerut bucureștenilor să aibă răbdare pentru că cel mai mare oraș al României se confruntă cutrei mari crize, pe care le va rezolva pe parcurs:o criză sanitară, o criză a termoficării, o criză finainciară la nivelul Municipalității.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`