Loredana, fata care și-a ucis cea mai bună prietenă în Mangalia, trimisă în judecată

Loredana, fata care și-a ucis cea mai bună prietenă în Mangalia, trimisă în judecată

Loredana, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă în Mangalia, la începutul lunii august, a fost trimisă în judecată, iar dosarul urmează să fie soluționat de magistrații de la Tribunalul Constanța.

Acuzațiile Loredanei

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au transmis, joi, că procurorii au trimis-o în judecată pe Loredana, în stare de arest preventiv, pentru omor, furt calificat, operațiuni financiare frauduloase, operațiuni ilegale de plată și acces ilegal la un sistem informatic, conform știrileprotv.

Loredana furase cardul prietenei sale, Alina, a mers la un ATM și a retras suma de 2.000 de lei.

Cum s-a petrecut crima

Reamintim că, în noaptea de 6 august, în jurul orei 5.30, polițiștii din Mangalia au fost sesizați referitor la faptul că într-un parc se află cadavrul unui femei.

Anchetatorii au constatat că este vorba despre o fată de 18 ani din Vaslui care a fost ucisă de o alta, tot de 18 ani. Ele era prietene bune, au mers în Constanța pentru a se angaja pe timp de vară pe post de cameriste la un hotel.

Din gelozie și din cauza ultimelor certuri pe care cele două le-au avut, Loredana a înjunghiat-o pe Alina, în somn, în gât, cu cuțitul. Pentru a-și acoperi urmele, i-a pus cadavrul într-un geamantan, a mers cu un taxi în parc, unde a abadonat-o sub o bancă.

Tânără a fost prinsă de polițiști la scurt timp și și-a recunoscut fapta, fiind reținută.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)