Locul din România unde oamenii pot lua două feluri de mâncare cu doar cinci lei: „Este agitație”

Locul din România unde oamenii pot lua două feluri de mâncare cu doar cinci lei: „Este agitație”
Foto: Freepik

Prețurile alimentelor au crescut semnificativ în România, determinând o majorare considerabilă a costului meselor la restaurante. Cu toate acestea, un oraș din România a venit cu o surpriză plăcută: oferă opțiuni de mâncare mai accesibile.

Locul din România unde oamenii pot lua masa cu doar cinci lei

De mulți ani, la Iași, studenții și profesorii se bucură de mâncare la prețuri extrem de accesibile la cantina Universității Tehnice Gheorghe Asachi” (TUIASI), frecventată zilnic de aproape 1.000 de persoane. Atractia principala nu este doar mâncarea delicioasă, ci și faptul că plătesc doar câțiva lei pentru ea.

În acest loc din România, oamenii pot savura mâncare la prețuri foarte accesibile, cum ar fi o friptură la doar cinci lei. Ciorba costă 4,7 lei, iar cotletul de porc doar 5,25 lei. Un șnițel de piept de pui este vândut la 5,85 lei, iar porția de piure de cartofi costă 1,5 lei. Astfel, atât studenții cât și profesorii se pot bucura de două feluri de mâncare cu maxim 10 lei. Cantina este frecventată atât de adulți, cât și de tineri.

Cum funcționează cantina

La cantină pot lua masa în acelaşi timp 200 de studenţi care vin, pleacă, iar într-o zi de lucru, adică de la ora 12.00 la 19.30 vin aproximativ 700 de persoane, poate chiar mai mult. Există colaborare în bucătărie, altfel nu funcționează nimic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`