Locul din România în care poţi cumpăra o casă cu trei camere cu doar 8.500 de euro

Locul din România în care poţi cumpăra o casă cu trei camere cu doar 8.500 de euro
Sursa Foto: Freepik.com

Chiar dacă prețurile la imobiliare în București cresc de la o zi la altă, există o localitate la noi în țară unde poți achiziționa o casă cu doar 8.500 de euro.

Sunt mulți cei care preferă să ducă o viață liniștită și lipsită de griji, motiv pentru care aleg să plece din orașele mari.

Unde poți cumpăra în România o casă cu doar 8.500

În prezent românii nu își mai pot cumpăra o casă cu o sumă acceptabilă de bani, ținând cont de faptul că prețul imobiliarelor a explodat.

Cu toate acestea, există și zone la noi în țară unde locuințele costă foarte puțin. În județul Gorj, de exemplu, o casă de cărămidă este scoasă la vânzare pentru suma de 8.500 de euro.

Conform unui anunț postat pe platforma OLX, locuința, care are trei camere, se află mai exact în comuna Târgu Logrești, satul Măru.

Mai mult decât atât, în acest preț este inclus cadastrul, dar și o grădină de 5.000 de metri pătrați.

Pare un vis, însă este cât se poate de adevărat, în contextul în care alte case modeste, în marile orașe, ajung să coste zeci de mii de euro.

Avantajele de a locui în această zonă

Târgu Logrești este situat în județul Gorj, foarte aproape de granița cu județul Vâlcea. De asemenea, aceasta comună este amplasată chiar pe Drumul Național Târgu Jiu – Drăgășani. Destul de aproape de Târgu Logrești se află și două mari orașe ale Olteniei: Târgu Jiu și Craiova.

Ținând cont de faptul că locuințele sunt așezate răsfirat-alungite, acest lucru permite ca proprietățile să aibă suficient teren pentru pasionații de agricultură.

Pe de altă parte, această zonă este extrem de bogată în zăcăminte naturale. Aici se extrage petrol, dar și lignit. Acestea nu sunt singurele bogații ale comunei din Gorj. La suprafață, există rezerve importante de materiale de construcție, prin care nisip și argilă, notează fanatik.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`