Locație exotică la Marea Neagră, situată foarte aproape de Vama Veche. Plaja arată ca în Grecia

Locație exotică la Marea Neagră, situată foarte aproape de Vama Veche. Plaja arată ca în Grecia

Românii care visează la o vacanţă exotică, dar vor să nu se deplaseze prea departe de casă, au câteva locuri disponibile chiar la Marea Neagră. Sunt în apropiere de Vama Veche şi, deşi neamenajate, frumuseţea peisajului şi limpezimea apei cuceresc pe viață pe orice turist.

Aflată la doar o oră de Vama Veche, plaja Agata din Bulgaria oferă turiștilor un iz de vacanță exotic, fiind diferită de plajele din România.

Plaja exotică, care se află la câțiva kilometri de Vama Veche

Sezonul concediilor este în toi, iar mii de români au plecat în străinătate să se relaxeze pe plajelele mediteraneene, Grecia fiind în Top-ul preferințelor. Cu toate acestea, există persoane care nu vor să se plece prea departe de casă.

Asadar, pentru cei care vor să-și petreacă concediul liniștit, fara aglomerație, plaja Agata este una izolată, cu vedere spre stânci, amenajată într-un mod luxos, cu hamace și un bar cu acoperiș de stuf, unde oricine se poate relaxa de câteva zile libere de concediu.

De asemenea, prețurile nu sunt deloc mari, fiind mult accesibile decât cele din Mamaia, potrivit spynews.ro.

Închirierea unui șezlong este în jur de 30 de lei pe zi, iar la capitolul cazare, prețul pe noapte într-o zi de weekend este de aproximativ 300 de lei, în timp ce în cursul săptămânii poate să ajungă chiar și la jumătate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`