Liviu Dragnea, reacție nervoasă după dezvăluirile din dosarul "Rovinari-Turceni": "Îl vom obliga să ducă la capăt aceste acuzații. Dacă e adevărat, cei vinovați să plătească, dacă nu, să plătească el"

Liviu Dragnea, reacție nervoasă după dezvăluirile din dosarul "Rovinari-Turceni": "Îl vom obliga să ducă la capăt aceste acuzații. Dacă e adevărat, cei vinovați să plătească, dacă nu, să plătească el"

În termenul de vineri de la Înalta Curte de Casație și Justiție din dosarul "Turceni-Rovinari" doi martori denunțători au dezvăluit cum lucrau atât în sediul central cât și în altul din București al PSD.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a reacționat nervos la aceste acuzații și a cerut ca aceștia să vină cu dovezi și să meargă până la capăt cu dezvăluirile sau altfel să fie pedepsiți în instanță pentru calomnie.

”Dacă a făcut acele afirmații, să le ducă la capăt. Eu nu-i permit acelui individ să aruncă o pată. Să spună date, sume, nume, totul. Are tot suportul meu. Îi cer, în mod public. Eu nu am niciun fel de cunoștință că ar fi avut loc în sediul din Kiseleff așa ceva, din 2005 până azi. Dacă nu va justifica, va avea o plângere pentru denunț calomnios.

Îl vom obliga să ducă la capăt aceste acuzații. Dacă e adevărat, cei vinovați să plătească, dacă nu, să plătească el” a afirmat la Antena 3, liderul PSD.

La termenul de vineri, denunțătorii au oferit mai multe detalii și despre implicarea lui Dan Șova și a Alinei Gorghiu. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:27 - Inundațiile din Galați au provocat pagube majore. O ambulanță a fost luată de viitură, iar echipajul a fost la un pas de moarte
19:25 - Adevăratele motive pentru care Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au decis, de fapt, să se despartă. Detalii neștiute au ieșit la iveală
19:09 - O explozie nucleară ar putea salva Pământul de un asteroid de mari dimensiuni, spun oamenii de știință
19:08 - Florian Bodog îl contrazice pe Cîțu: Nu are nicio credibilitate. Eu nici nu cred că există o astfel de decizie. Probabil că o fi visat rău azi noapte (VIDEO)
18:52 - Care sunt cele mai frumoase cinci destinații de vacanță pe timp de toamnă. Câteva sunt foarte aproape de România
18:49 - Radu Miruță, despre decorarea lui Aurelian Bădulescu: O degradare a semnificației decorațiilor din partea Președintelui. Iohannis pare că își depășește recordurile de penibilitate în fiecare zi (VIDEO)
18:36 - Dani Oțil, uimit de ce se întâmplă în noul sezon Power Couple: „Mă uit la prima probă și nici nu îmi vine să …”
18:30 - Mesajul lăsat de bărbatul suspectat că a încercat să îl asasineze pe Donald Trump. Îi îndemna pe alții „să ducă treaba la capăt” și oferea și o recompensă
18:07 - Marcel Boloș: Nu s-a pus problema să lucrăm la impozitul progresiv. Rămânem cu cota unică, care știm că a produs mult bine pentru toți românii (VIDEO)
18:04 - Ce trebuie să facem de fiecare dată când tăiem o ceapă. Trucul simplu și ingenios care ne scapă de o mare problemă