Liviu Dragnea, ELIBERAT din ÎNCHISOARE?! Este ȘTIREA MOMENTULUI în România! ABIA S-A AFLAT

Liviu Dragnea, ELIBERAT din ÎNCHISOARE?! Este ȘTIREA MOMENTULUI în România! ABIA S-A AFLAT
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Bombă! Liviu Dragnea va fi eliberat? Acest lucru se poate întâmpla după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, 2 octombrie, să anuleze Hotărârea Colegiului de conducere a ÎCCJ nr. 2 din 3 ianuarie 2019, și anume, aprobarea compunerii completelor de 5 judecători pentru anul 2019, informează Fanatik.

ÎNMORMÂNTAREA celei mai iubite cântărețe de MUZICĂ POPULARĂ din România: MILIOANE de români în lacrimi (IMAGINILE DURERII – GALERIE FOTO)

Decizia a fost luată într-un proces deschis de Camelia Bogdan împotriva CSM. De remarcat totuși că decizia CAB nu este executorie şi nici definitivă, sentinţa finală urmând să fie dată de ÎCCJ.

BLESTEMUL S-A ABĂTUT PESTE ȚARĂ, EI SUNT MARII ROMÂNI CARE VOR MURI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI (GALERIE FOTO )

Trebuie specificat că dacă ÎCCJ menţine decizia CAB se schimbă cam totul, însemnând că toate deciziile completurilor de 5 judecători din 2019, inclusiv condamnările definitive, vor putea fi anulate. Practic, printre deciziile vizate se află şi condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea, dispusă de un complet de 5 judecători de la ÎCCJ în data de 27 mai 2019. Potrivit art. 426 din Codul de procedură penală, nelegala compunere a completului de judecată este una dintre situaţiile care justifică depunerea contestaţiei în anulare împotriva unei sentinţe definitive.

ȘOC: A MURIT! NU va mai prezenta niciodată METEO! TELEVIZIUNEA, ÎN DOLIU! (GALERIE FOTO)

Rezultatul este, în mod firesc, nulitatea absolută a hotărârii judecătoreşti. Contestaţia poate fi depusă în termen de 30 de zile de la comunicarea motivării hotărârii, lucru care în cazul lui Dragnea, atenție, nu s-a întâmplat încă. Astfel, fostul lider PSD s-ar putea afla încă în termenul legal la momentul viitoarei hotărâri definitive a ÎCCJ în procesul Camelia Bogdan vs. CSM. Trebuie să știți că nu este exclusă însă nici acordarea unor termene îndepărtate la ÎCCJ

Urmăriți B1TV.ro și pe
`