Liviu Dragnea, chemat din închisoare la DNA. Fostul lider PSD va fi audiat în dosarul vizitei în SUA, la ceremonia de învestire a lui Donald Trump

Liviu Dragnea, chemat din închisoare la DNA. Fostul lider PSD va fi audiat în dosarul vizitei în SUA, la ceremonia de învestire a lui Donald Trump
Liviu Dragnea, la sediul DNA / Foto: Inquam

Liviu Dragnea nu scapă de suspiciunile procurorilor. Fostul președinte al PSD a fost citat în cursul zilei de joi, 14 ianuarie, pentru a fi pus sub acuzare pentru trafic de influență.

Update 15:53 – Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a precizat faptul că într-adevăr, Liviu Dragnea este cercetat pentru trafic de influență. Totodată, a precizat că suspiciunea procurorilor nu se referă cu faptul că fostul șef al PSD și-a folosit influența prin intermediul unui consul la Bonn, în vederea stabilirii unei întâlniri oficiale la Casa Albă.

Update 14:23 – Primele imagini cu Liviu Dragnea la sediul DNA

Fostul politician a fost pus sub acuzare pentru trafic de influență în dosarul vizitei din SUA la învestirea președintelui Donald Trump, din ianuarie 2017, informează G4Media, potrivit surselor judiciare. Liviu Dragnea a fost citat pentru ora 14:00.

PSD ar fi plătit 100.000 de dolari unei firme de lobby pentru a-i aranja lui Liviu Dragnea într-un timp record întâlniri la vârful administraţiei americane.

George Maior, audiat deja în dosarul vizitei lui Liviu Dragnea în SUA

În septembrie 2019, George Maior, ambasadorul României în SUA și fost director al SRI, a declarat la ieșirea din sediul DNA faptul că a fost chemat în calitate de martor într-un dosar ce vizează vizita în SUA a lui Liviu Dragnea.

„Am fost chemat încalitate de martor în legătură cu dosarul vizitei fostului președinte al Camerei Deputaților în SUA. Demult timp voiam să vin, discuție forate plăcută cu domnii procurori. Dosarul este în procedură, nu pot oferi detalii, dar discuția foarte plăcută”, a declarat Maior în 2019.

Ancheta se află în desfășurare din 2018. Chiar Liviu Dragnea a făcut anunțul, în urmă cu 3 ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`