Limitatoare de viteză, montate în cartierul Andronache din Capitală, unde două fete au fost lovite mortal de o mașină: Rudele victimelor spun că măsurile autorităților sunt tardive (VIDEO)

Limitatoare de viteză, montate în cartierul Andronache din Capitală, unde două fete au fost lovite mortal de o mașină: Rudele victimelor spun că măsurile autorităților sunt tardive (VIDEO)

Mai multe limitatoare de viteză au fost montate pe strada unde a avut loc tragicul accident din cartierul bucureștean Andronache, în urma caruia și-au pierdut viața două fete. Locuitorii spun, însă, că nu sunt suficiente pentru a rezolva problema din zonă, informează B1 TV.

Limitatoare de viteză, montate în cartierul Andronache după accidenul soldat cu moartea a două fete

Şapte limitatoare de viteză au fost montate în tot cartierul.

Rudele celor două fete spun că reacția autorităților este tardivă, dar și că pe strada pe care a circulat șoferița care a produs tragicul accident nu a fost pus nici un limitator de viteză.

”Șoferița a venit pe strada Fructelor, limitatoarele s-au pus pe strada Mențiunii, ar trebui să fie puse limitatoare în tot cartierul, de asta plătim taxe și impozite, din banii noștri, ai tuturor românilor. Acum s-au nenorocit doi copii, mai târziu se mai nenorocesc încă doi și încă doi. Să se faca dreptate”, a spus sora uneia dintre victime.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Locuitorii sunt nemulțumiți că, în zonă, se circula de ani întregi cu viteza foarte mare, însă până să fie omorâte cele două fete, autoritățile nu au luat nicio măsură.

”Se circulă cu 130, 140, 150, se circula cu viteza foarte mare. Acum s-au gândit să monteze, dar era problema mai demult, s-a anunțat de multe ori la Poliție, dar au unii relații care… și nu se bagă. Aia e problema”, a spus un vărbat care locuiește în zonă.

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, spune, la rândul său, că, din păcate, problema indicatoarelor și a limitatoarelor de viteză este în tot Bucureștiul și că în ciuda sesizărilor cetățenilor se întârzie montarea lor.

Șoferița a fost plasată sub control judiciar

Două fete, în vârstă de șase și 21 de ani, au murit sâmbăta trecută lovite de o mașină, condusă de o șoferiță în vârstă de 56 de ani, care consumase alcool înainte de a se urca la volan. Femeia susține că a încurcat pedalele și că a strănutat înainte de a intra în intersecție.

În acest caz a fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă, iar şoferiţa a fost plasată sub control judiciar timp de 60 de zile.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`