Lia Olguța Vasilescu, după ce procurorii i-au pus sechestru pe avere: E ca în bancul cu girafa. Așa ceva nu există (VIDEO)

Lia Olguța Vasilescu, după ce procurorii i-au pus sechestru pe avere: E ca în bancul cu girafa. Așa ceva nu există (VIDEO)
Foto: B1 TV

UPDATE: Procurorii DNA au pus sechestru asigurator pe averea primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Anunțul a fost făcut chiar de Vasilescu, la ieșirea de la DNA. De altfel, aceasta a spus, ironic, că situația sa se aseamănă cu cea din ”bancul cu girafa”.

”Sechestru aigurator pe avere. Mi-am adus aminte de bancul cu girafa. Știți bancul cu girafa? «Se duce olteanul la circ și vede girafa și spune: așa ceva nu există».

Exact așa este și cu mine și cu averea mea: așa ceva nu există, nu am casă, nu am mașină”, a declarat Olguța Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu, după ce procurorii i-au pus sechestru pe avere: E ca în bancul cu girafa. Așa ceva nu există

#DIRECT_ONE_bnscko#

Primarul Craiovei Lia Olguța Vasilescu a ajuns luni la sediul Direcției Națioanle Anticorupței, însoțită de avocatul său.

La intrarea la DNA, social-democrata a declarat că nu știe de ce a fost chemată, dar, dacă e luni, reprezentații PSD se prezintă la DNA.

Olguța Vasilescu este acuzată de patru fapte de luare de mită, trei infracţiuni de folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi spălare de bani.

Lia Olguța Vasilescu, din nou în fața procurorilor anticorupție: Dacă e luni, e PSD la DNA

#DIRECT_ONE_xyun8c#

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`