Leacul care te scapă de viroze. Lidia Fecioru a explicat totul pas cu pas: „Este bun, în special, în tratarea răcelilor și a problemelor respiratorii”

Leacul care te scapă de viroze. Lidia Fecioru a explicat totul pas cu pas: Este bun, în special, în tratarea răcelilor și a problemelor respiratorii
Sursa Foto: Facebook/ Lidia Fecioru

Odată cu venirea toamnei, vine și sezonul virozelor. Lidia Fecioru a dezvăluit ce leac are pentru a te trata de răceală.

Băutura care te scapă de răceală

Această băutură este numai bună pentru a te vindeca într-un mod natural, fără medicamente. Mai precis, este vorba despre sucul de ceapă. Proprietățile medicinale ale cepei sunt recunoscute de mii de ani.

Conform unui mit, sportivii din Grecia Antică ar fi folosit ceapa pentru a-și purifica sângele, în timp ce medicii medievali și tradiționali au prescris-o pentru a ajuta la tratarea durerilor de cap, a bolilor de inimă și a rănilor bucale.

Leacul recomandat de Lidia Fecioru

Cu toate acestea, în azul în care contactăm vreo viroză, iată cum putem scăpa de ea.

„Sucul de ceapă este bun în special în tratarea răcelilor și a problemelor respiratorii. Se amestecă sucul de ceapă cu miere, într-o proporție de unu la unu (o lingură de suc de ceapă cu o lingură de miere), și se consumă de trei ori pe zi, după masă, timp de zece zile pentru a vedea rezultate.

Acest amestec ajută la curățarea bronhiilor, la reducerea tensiunii arteriale și la eliminarea nisipului din rinichi. De asemenea, pentru decongestionarea nazală, se ia un bețișor de urechi şi se înmoaie în suc de ceapă pentru a unge interiorul nasului.”, a explicat Lidia Fecioru la Antena3, potrivit Click.

Ceapa are extrem de multe beneficii. Este bogată în vitamina C și ajută la reglarea sănătății imunitare, a producției de colagen și a absorbției fierului. Totodată, este și un antioxidant puternic care ar putea ajuta la protejarea celulelor de moleculele instabile și dăunătoare numite radicali liberi.

Ceapa conține și vitamine, cum ar fi vitamina B, inclusiv folat, și vitamina B6. Ele au niște roluri cheie în metabolism, producția de celule roșii din sânge și funcția nervoasă. Conțin și o cantitate mare de quercetină, un flavonoid antioxidant și antiinflamator care poate ajuta la scăderea hipertensiunii arteriale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - Care sunt destinațiile ideale de vacanță pentru luna octombrie? Sunt la prețuri accesibile și turiștii se pot bucura de o vreme ideală
23:53 - Kelemen Hunor: Ciolacu s-a dus la Ursula von der Leyen cu Negrescu şi s-a întors cu Mînzatu / Iohannis poate merge pe urmele lui Iliescu la Senat. ”Stabilitate” înseamnă să găseşti o rezolvare şi pentru domnul preşedinte
23:24 - Cum trebuie să ne pregătim calorifele pentru sezonul rece. Când și cum trebuie să le desfundăm corect
23:13 - Lasconi, despre reacția lui Ciolacu la inundații: Spunea că nu știa, că l-a surprins viața cumva. Eu am dovada că a mințit. Cum să minți în halul ăsta? (VIDEO)
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de membri ai grupării Hezbollah au fost răniți, după ce în aparatele pe care le purtau s-a declanșat o cantitate mică de explozibil (VIDEO)
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)