Laura Cosoi, dezvăluiri dureroase despre mama sa: „I-am pregătit o surpriză și i-am spus că o să fie bunică pentru a patra oară. Cred că la o lună după a murit”

Laura Cosoi, dezvăluiri dureroase despre mama sa: „I-am pregătit o surpriză și i-am spus că o să fie bunică pentru a patra oară. Cred că la o lună după a murit”
Laura Cosoi. Sursa Foto: Captură Video - Damian Drăghici / YouTube

Laura Cosoi va deveni mamă pentru a patra oară chiar luna aceasta. Într-un interviu emoționant, ea a povestit cum i-a dat vestea mamei sale că e din nou însărcinată. La o lună după, femeia s-a stins.

Laura Cosoi, declarații emoționante despre mama ei

Vedeta a povestit cum i-a zis mamei sale că e din nou însărcinată, dar n-a apucat să-i mai spună și sexul bebelușului.

„Părinții lui Cosmin știau de la început, de când am aflat noi, familiei i-am spus, mama nu a aflat. Mama știa că aștept un copil, ei i-am făcut altă surpriză, pentru că mi-am dat seama că, probabil, nu va mai fi mult timp lângă noi. I-am pregătit o surpriză, i-am făcut un tort și i-am dus flori și i-am spus că o să fie bunică pentru a patra oară. A fost super emoționant. Cred că la o lună după, a murit”, a povestit Laura Cosoi, pentru Ciao.

Laura Cosoi: Părinții lui Cosmin sunt înnebuniți după nepoate

Părinții lui Cosmin Curticăpean, partenerul ei, au fost printre primii care au aflat de sarcină și apoi sexul bebelușului.

„S-au bucurat enorm. Ei sunt oricum înnebuniți după nepoate și chiar în momentul ăsta sunt cu ele acasă. Au venit să le vadă, nu mai suportă să le vadă doar în video și vin repede să-și ia doza de nepoate. Au venit de la Târgu Mureș. În general când vin stau cam o săptămână. Acum pleacă și la sora lui Cosmin în Franța să vadă celălalt nepoțel, au și proiectele lor, au lucruri acolo, nu stau cu noi”, a mai spus Laura Cosoi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`