„Laminor Love Wonderland!”, cel mai mare târg dedicat dragostei, se deschide marți, în Sectorul 3. Programul evenimentelor și surprizele pregătite de organizatori (VIDEO, FOTO)

„Laminor Love Wonderland!”, cel mai mare târg dedicat dragostei, se deschide marți, în Sectorul 3. Programul evenimentelor și surprizele pregătite de organizatori (VIDEO, FOTO)
Sursa foto: Robert Negoiță / Facebook

În Sectorul 3 al Capitalei se deschide marți, 13 februarie, „Laminor Love Wonderland!”, cel mai mare târg dedicat dragostei. Bucureștenii vor putea celebra iubirea în Hala Laminor (bd. Basarabia nr. 256), până pe 3 martie. Organizatorii au pregătit mai multe surprize, inclusiv o petrecere pentru cuplurile care au aniversat 50 de ani de căsătorie, concerte, un bal mascat, posibilitatea ca îndrăgostiții să se ”căsătorească” pentru o zi, precum și o tombolă.

Numeroase evenimente la târgul „Laminor Love Wonderland!” din Sectorul 3

Târgul „Laminor Love Wonderland!” se va deschide marți, la ora 18.00. Chiar din prima zi, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, va oficia cununii civile, cu durata de o zi, pentru toți cei ce doresc să se bucure de un astfel de moment sau să facă o repetiție înainte de marele eveniment.

Vineri, 16 februarie, de la ora 21.00, va începe „Single party”, sub formă de bal mascat.

Serile vor fi rezervate unor concerte:

  • 13 februarie , ora 20.00 – Ștefan Bănică, Rock`n`Roll Band & The 50`s;
  • 14 februarie, ora 20.00 Loredana & Agurida;
  • 18 februarie, ora 20.00 Horia Brenciu & HB Orchestra.

În deschiderea concertelor vor cânta Dj Chill Out și Dj Iorga, acompaniați de Mc-ul evenimentelor, Ana Moga.

În perioada 23-25 februarie, se va desfășura și cel mai mare târg național de nunți, „Ghidul miresei”, unde vizitatorii vor găsi tot ce e necesar pentru cea mai specială zi din viața lor.

Pe 28 februarie va avea loc o petrecere pentru cuplurile care au aniversat 50 de ani de căsătorie, unde atmosfera va fi întreținuă de Taraful Cleante.

Târgul „Laminor Love Wonderland!” se va încheia pe 3 martie, cu „Girls Night Out”.

Primarul Robert Negoiță, despre ”Căsătoriile de o Zi”

Cei ce doresc o căsătorie de probă trebuie să aibă 18 ani împliniți și să se înscrie pe platforma dedicată – AICI. „Căsătoriile” se vor ține seara, după ora 18.00, și nu au valoare juridică. După oficierea cununiei, participanții vor primi două exemplare ale certificatului de căsătorie pentru o zi, în variantă tipărită.

„Dincolo de distracția pe care o vor avea garantat, pregătim și o mega surpriză.

🎁O tombolă cu super premii care s-ar putea să-i convingă să vină și pe bune la Starea Civilă în curând.

👰‍♀️🤵‍♂️Tragerea la sorți va fi în prima zi a celui mai mare târg național de nunți, Târgul Ghidul Miresei care se va desfășura la #HalaLaminor începând cu 23 februarie”, a transmis primarul Robert Negoiță, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”