Lăcomie fără margini! Ce a ajuns să facă un bărbat din Gorj pentru a recupera cadourile oferite fostei sale iubite

Lăcomie fără margini! Ce a ajuns să facă un bărbat din Gorj pentru a recupera cadourile oferite fostei sale iubite
Sursă Foto: Captură Video/ YT

Un bărbat din Gorj a decis să se răzbune pe fosta sa iubită. Pentru a recupera toate cadourile pe care i le-a oferit când erau împreună, acesta s-a costumat în polițist. Individul avea și o armă asupra sa.

Bărbatul voia înapoi toate cadourile pe care i le-a oferit când erau împreună

Bărbatul a vrut doar să facă rost de cadourile pe care i le-a făcut femeii cât timp au fost împreună. Fosta sa iubită susține că este amenințată și urmărită de acest individ încă de anul trecut. Sătulă de acțiunile bărbatului, ea l-a reclamat la adevăratele autorități.

Femeia susține că este șantajată de acest bărbat, în vârstă de 37 de ani, încă din luna august 2022. El vrea să-i fie restituite toate cadourile pe care i le-a oferit, dar și suma de 30.000 de lei. Individul i-a spus fostei sale iubite că îi face rău, urmărind-o acasă, dar și la serviciu, potrivit stirileprotv.ro.

Miercuri, 17 mai, bărbatul a fost la femeie acasă, cu un pistol de tip airsoft și o șapcă de polițist. Acum 2 săptămâni a fost la ea purtând uniforma unui polițist.

În urma acțiunilor acestuia, bărbatul s-a confruntat cu adevăratele autorități, care l-au reținut pentru 24 de ore.

Acum, bărbatul este acuzat pentru uzurparea de calități oficiale, hărțuire și amenințare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori