La ce trebuie să fiți atenți atunci când vă cazați la un hotel. 7 semne care dau multe de înțeles

La ce trebuie să fiți atenți atunci când vă cazați la un hotel. 7 semne care dau multe de înțeles
Sursa Foto: Freepik.com

Există 7 „semne de alarmă” care trebuie să pună orice turist pe gânduri atunci când se cazează într-un hotel.

Business Insider, citat de Adevărul, a întrebat angajații hotelurilor care sunt semnele de alarmă care trebuie observate la un hotel.

Parcările goale

Parcările goale pot sugera că hotelul nu este o opțiune populară.

„Aleea sau parcarea vă va spune dacă hotelul este ocupat.  Dacă nu vedeți parcarea plină sau vedeți mulți alți oameni care se cazează, este posibil ca acesta să nu fie locul potrivit de cazare”, a declarat JJ Jones, director general adjunct la Hilton Garden Inn Albuquerque Uptown.

Lipsa cărucioarelor de bagaje sau asistență

Totodată, lipsa cărucioarelor de bagaje sau asistență indică o ospitalitate precară.

„Când intri în clădire, este un semnal de alarmă dacă nu există cărucioare de bagaje disponibile sau cineva care să te ajute cu bagajele dacă nu există cărucioare. În lumea ospitalității, primești oaspeții în casa ta și trebuie să îi tratezi ca pe o familie, ceea ce include să le duci bagajele în cameră dacă au nevoie de ajutor”, a mai precizat Jones.

Becurile stinse din zonele comune

Și becurile pot exemplifica o lipsă de detalii și de îngrijire dacă acestea sunt stinse în zonele comune.

„Un semnal de alarmă simplu, dar revelator, este atunci când becurile nu funcționează în zonele comune. Oricât de neînsemnat ar părea, cred că spune multe despre cât de bine este întreținut hotelul, bugetul său, managementul și atenția la detalii”, a menționat  Santiago Leon, manager general la The Robey.

Răspunsul la solicitările anterioare sosirii

Santiago Leon a mai afirmat că lipsa de răspuns la solicitările anterioare sosirii este un semnal de alarmă major.

„Atunci când hotelurile nu răspund la nicio solicitare înainte de sosire, acest lucru stârnește imediat îngrijorare, determinând oaspeții să se îngrijoreze în legătură cu vizita lor, în loc să creeze entuziasm”, a declarat Leon.

Acumulare de praf și murdărie în intrări

Acumularea de praf și murdărie în intrări arată o lipsă generală de curățenie. Jones a spus pentru sursa citată că el caută întotdeauna o acumulare de murdărie și praf pe balustradele și mesele din intrările hotelurilor și îi îndeamnă pe oaspeți să facă la fel.

Actul de identitate

O problemă gravă de siguranță o reprezintă nesolicitarea unui act de identitate la sosire.

„Siguranța trebuie să fie o prioritate absolută pentru hoteluri”, a declarat Leon.

Modul în care vă este făcut patul

Jones a mai spus că este esențial să vă uitați bine la pat înainte de a vă urca pe el pentru a vă face o idee despre calitatea menajerei din hotel.

„Modul în care este făcut patul poate fi un mare semnal de alarmă. Dacă au făcut patul neglijent, cu perne cu aspect obosit și cearșafuri neînfășurate, acest lucru indică faptul că menajera nu a curățat camera cât de bine a putut”, a afirmat el.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii
20:07 - De unde a luat naștere expresia „ai carte, ai parte”? Foarte puțini români o folosesc în mod corect