La ce trebuie să avem grijă în avion. Trei sfaturi esențiale de la o însoțitoare de zbor

La ce trebuie să avem grijă în avion. Trei sfaturi esențiale de la o însoțitoare de zbor
Sursa foto: Freepik.com

Pentru a vă asigura o călătorie cu avionul sigură și lipsită de evenimente neplăcute, există câteva reguli esențiale pe care pasagerii ar trebui să le urmeze.

Evitați îmbrăcămintea scurtă

O stewardesă cunoscută pe TikTok pentru sfaturile sale utile, a împărtășit cele trei reguli de bază de care pasagerii ar trebui să țină cont. Primul sfat este să nu purtați fuste sau pantaloni scurți în avion. Miva explică că scaunele nu sunt întotdeauna foarte curate și fluctuațiile de temperatură în cabină pot cauza disconfort, conform adevărul.ro. 

Evitați consumul de alcool

Un alt aspect important este consumul de alcool la bord. Miva subliniază că pasagerii care se îmbată riscă să fie dați jos din avion din motive de siguranță. În ultimele perioade, s-a pus tot mai mult accent pe această regulă din cauza numeroaselor incidente provocate de pasagerii aflați sub influența alcoolului.

Hidratarea este esențială

Miva atrage atenția asupra hidratării, care este foarte importantă pe durata zborurilor. Aerul uscat și umiditatea scăzută din avion pot duce rapid la deshidratare. Însoțitoarea de zbor recomandă pasagerilor să bea multă apă atât înainte, cât și în timpul zborului.

Apa poate fi cumpărată după ce treceți de controlul de securitate sau puteți folosi o sticlă reutilizabilă goală pentru a o umple la sursele de apă din aeroport, acolo unde sunt disponibile. Medicii sugerează însă că apa îmbuteliată este cea mai sigură opțiune.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`