La Cabine: eficiența unui tratament profesional pentru îngrijirea tenului chiar la tine acasă

La Cabine: eficiența unui tratament profesional pentru îngrijirea tenului chiar la tine acasă

La Cabine – îngrijirea tenului cu ingrediente active de ultimă generație

Tenul tău merită cea mai bună îngrijire, indiferent de vârstă. Pentru a-ți menține vitalitatea și fermitatea pielii, ai nevoie de produse de o calitate superioară, așa cum sunt cele din gama La Cabine, concepute din ingrediente active inovatoare, care oferă rezultate pe termen lung.

Fiolele La Cabine se diferențiează prin: concentrația maximă de ingrediente active regăsite în compoziție precum și a texturii non-grase, care se absoarbe ușor în piele, având rezultate vizibile încă de la prima aplicare.

Produsele La Cabine sunt special concepute pentru ca tu să te poți bucura de o îngrijire profesională, ca la salon, în confortul casei tale. Fiolele oferă soluții pentru o gamă largă de nevoi ale pielii, având următoarele beneficii:

Efect instant de netezire și înfrumsețare

Cu fiolele Botox-like, poți obține un efect de tip Botox, menținând, în același timp, un aspect relaxat al pielii, fără ca expresia feței să fie afectată. Prin intermediul Acidului Hialuronic, pielea este netezită, iar semnele îmbătrânirii sunt prevenite. Aceste fiole sunt recomandate pentru toate tipurile de ten și pot fi utilizate zilnic.

De 5X hidratare

Fiolele 5X Hialuronic Pur conțin mai multe tipuri de acid hialuronic, pentru un efect complet de hidratare:

Acidul hialuronic reticulat protejează pielea împotriva daunelor produse de razele UV și a poluării, oferind un efect hidratant de lungă durată;

  • Acidul hialuronic încapsulat pătrunde în straturile profunde ale pielii, pentru a umple ridurile, având un efect pe termen lung;
  • Acidul hialuronic cu masă moleculară medie hidratează straturile mijlocii ale pielii;
  • Acidul hialuronic acetilat cu masă moleculară mică are rolul de a crește nivelul hidratării din piele;
  • Acidul hialuronic hidrolizat este o formă pură, fiind eficient în regenerarea celulelor;
  • Ceramidele întăresc funcția de barieră a pielii.

Aceste fiole pot fi utilizate zilnic, pe toate tipurile de ten, având o formulă ușoară, non-grasă.

Colagenul, aliatul ideal pentru fermitatea pielii

Odată cu trecerea anilor, cantitatea de colagen produsă în mod natural începe să scadă, ceea ce duce la pierderea elasticității și fermității pielii. Tocmai de aceea, ma ales după vârsta de 30 de ani, este indicată suplimentarea colagenului prin utilizarea produselor potrivite.

Formula Collagen Boost oferă fermitate pielii, restructurează forma feței și mărește nivelul de colagen de piele, prevenind apariția ridurilor și pierderea elasticității:

  • Spilanthes Acmella îmbunătățește dinamica celulelor și întărește rețeaua de fibre de colagen, iar pielea devine mai fermă de la prima aplicare;
  • Tetrapeptidele redau fermitatea pielii;
  • Squalene-ul contribuie la menținerea hidratării pielii, restaurând funcția de barieră a pielii;
  • L-Carnosine protejează proteinele de colagen existente, prevenind apariția ridurilor.

Fiolele pot fi folosite zilnic, pe toate tipurile de ten.

Menținerea vitalității prin intermediul Retinolului pur

Fiolele La Cabine cu Retinol pur încapsulat îmbunătățesc textura pielii, având următoarele efecte:

  • combaterea îmbătrânirii pielii cauzată de razele soarelui;
  • reducerea porilor;
  • diminuarea petelor;
  • stimularea producției naturale de Colagen și Acid Hialuronic.

Retinolul încapsulat pătrunde în straturile profunde ale pielii, conferind fermitate pielii. Formula este non-grasă și poate fi folosită zilnic, pe toate tipurile de piele.

Vitamina C, pentru o piele luminoasă

Beneficiile Vitaminei C asupra pielii sunt deja cunoscute și îndelung studiate. Fiolele concentrate pe bază de Vitamina C redau luminozitate și vitalitate pielii, previn semnele oboselii și îmbătrânirea prematură și uniformizează nuanța tenului încă de la prima aplicare. Datorită tehnologiei cu Fosfolipide, ingredientele active pătrund mai ușor în piele, sporind eficiența produsului.

Formula, care mai conține în afară de Vitamina C și Proteoglicani și glicopolimeri, hidratează pielea, oferind la atingere un aspect catifelat. Aceste fiole sunt indicate dacă ai o piele normală sau uscată, pentru un uz zilnic.

Alge roșii pentru un aspect radiant

Formula Flash Effect, pe bază de Alge Roșii, contribuie la estomparea semnelor stresului și oboselii asupra pielii, redându-i acesteia aspectul ferm. Fiolele au o acțiune cu dublă eficacitate: redarea luminozității și a vitalității pielii, precum și prevenirea apariției semnelor îmbătrânirii încă de la prima aplicare. Acestea pot fi folosite zilnic, pe toate tipurile de ten.

Uită de imperfecțiuni

Dacă ai un ten mixt sau gras, fiolele anti-imperfecțiuni sunt opțiunea ideală de îngrijire a tenului, având un efect matifiant asupra pielii și o formulă non-grasă. Ingredientele sale, Acid Salicilic, Alantoină și Buchu, contribuie la:

  • prevenirea luciului;
  • estomparea porilor;
  • eliminarea impurităților.

Produsele La Cabine sunt alegerea potrivită indiferent de nevoile tenului tău, datorită ingredientelor sale de ultimă generație, cu eficacitate dovedită.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`