Klaus IOHANNIS: Niște PENALI fac o încercare disperată să atace și să discrediteze DNA și conducerea. O încercare JALNICĂ (VIDEO)

Klaus IOHANNIS: Niște PENALI fac o încercare disperată să atace și să discrediteze DNA și conducerea. O încercare JALNICĂ (VIDEO)

Președintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur într-o conferință de presă susținută joi la Palatul Cotroceni. Șeful statului a numit tot scandalul din jurul DNA drept o încercare jalnică a unor penali de a discredita DNA și pe Laura Codruța Kovesi.

„Destul de multălume se așteaptăsăîmi expun opinia în aceastăchestiune. Din punctul meu de vedere, lucrurile se pot rezuma la puține cuvinte. Niște penali fac o încercare disperatăsăatace și sădiscrediteze DNAși conducerea aceste direcții. Dupăparerea mea aceastăîncercare este una jalnica și neconvingătoare. Opinia mea despre munca DNAo cunoașteți, dar îmi face plăcere săo repet.
DNAși conducerea DNAfac o treabăfoarte bună, iaraceasta încercarea îmi confirmăcăDNAface o treabăbună”, a afirmat Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a precizat că în rândul discuțiilor avute cu premierul Viorica Dăncilă și președintele PSD Liviu Dragnea și-a exprimat nemulțumirea că există un nou scandal iscat în DNA.

„Și da, am discutat și despre Justiție, și despre ce s-a convenit cu ministrul Justiției, și mi-am exprimat nemulțumirea căexistăun nou scandal legat de DNA în spațiul public.Doamna premier mi-a relatat foarte pe scurt căa avut o discuție cu domnulministru al Justiției, căruia îi lasămânăliberăîn ce privește chestiunea vizavi de DNA”, a precizat președintele.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`