Klaus Iohannis, luat prin surprindere de întrebarea unei absolvente de liceu: ‘Excede sfera preocupărilor mele concrete’ (VIDEO)

Klaus Iohannis, luat prin surprindere de întrebarea unei absolvente de liceu: 'Excede sfera preocupărilor mele concrete' (VIDEO)
Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a fost luat prin surpindere de întrebarea unei tinere, în cadrul unei conferinţe organizate de Liga Studenţilor Români din Străinătate.

Tânăra care a precizat că a terminat liceul și se pregătește să plece la studii la Londra l-a intrebat pe șeful statului care este poziţia sa cu privire la posibilitatea adoptării unui venit minim garantat pentru toţi cetăţenii români.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

„Mă interesează foarte mult conceptul de universal basic income (venit minim necondiţionat – n.r.). Credeţi că am putea implementa un astfel de program în viitor în România şi care ar fi dificultăţile în implementarea sa?”, l-a întrebat absolventa de liceu pe președinte.

„Poate găsim pe un specialist în domeniu care ne lămureşte. Excede sfera preocupărilor mele concrete”, i-a răspuns Klaus Iohannis.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Ulterior, moderatorul i-a invitat pe rectorii universitari din sală să răspundă la aceeași întrebare, însă ei au refuzat.

Totul s-a întâmplat la evenimentul „Future Skills and Future of Work”, organizat marţi, 10 septembrie, de Liga Studenţilor Români din Străinătate.

Evenimentul „Future Skills & Future of Work”, organizat de LSRS

Urmăriți B1TV.ro și pe
`