Klaus Iohannis anunță că îl decorează pe diplomatul român ucis în atentatul terorist din Afganistan 

Klaus Iohannis anunță că îl decorează pe diplomatul român ucis în atentatul terorist din Afganistan 
Sursă foto: Facebook / Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, într-o declarație de presă de la Palatul Cotroceni că îl va decora post-mortem pe diplomatul ropmân care a fost ucis în atentatul terorist din capitala Afganistanului.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

”Transmit condoleanțe familiei reprezentantului misiunii diplomatice a României care și-a pierdut viața în urma atentatului terorist de la Kabul.

În semn de recunoștință și apreciere pentru dăruirea și curajul său, pentru spiritul de sacrificiu dovedit, am decis să-l decorez post-mortem cu Ordinul Național «Steaua României» în grad de Cavaler, cu însemn de război.

Totodată, îi urez multă sănătate și recuperare cât mai rapidă românului nostru rănit în același atac sângeros”, a anunțat șeful statului.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul
18:47 - Un bărbat a murit după a căzut cu mașina de pe un pod. În autoturism era și o fetiță de 9 ani
18:28 - Elena Lasconi: E nevoie de reformă în Justiție. Să lăsăm oamenii de bună-credință să-și facă treaba, să premiem profesioniștii și să-i scoatem din schemele dubioase pe cei care murdăresc ideea de justiție și de dreptate