CRIME ÎN SERIE ÎN CARACAL / Klaus Iohannis se declară ‘revoltat că, din cauza unor disfuncționalități, autoritățile responsabile nu au reușit să salveze o adolescentă care și a pierdut viața în condiții dramatice’. Cazul, discutat în CSAT

CRIME ÎN SERIE ÎN CARACAL / Klaus Iohannis se declară 'revoltat că, din cauza unor disfuncționalități, autoritățile responsabile nu au reușit să salveze o adolescentă care și a pierdut viața în condiții dramatice'. Cazul, discutat în CSAT
Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis reacționează în cazul crimelor în serie din Caracal. Printr-un comunicat de presă transmis vineri de Administrația Prezidențială, șeful statului se declară ”profund îndurerat” de această tragedie și ”revoltat” pentru că autoritățile responsabile nu au reușit să salveze o adolescentă.

NUNTA ANULUI ÎN ROMÂNIA! SIMONA HALEP A FOST DATĂ DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR

În acest context, Klaus Iohannis solicită clarificarea de urgență a circumstanțelor în care a acționat criminalul și a anunțat că acest subiect va fi discutat și în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării de marți.

”Președintele României, domnul Klaus Iohannis, este profund îndurerat de tragedia petrecută la Caracal și este revoltat de faptul că, din cauza unor disfuncționalități, autoritățile responsabile nu au reușit să salveze o adolescentă care și a pierdut viața în condiții dramatice. Circumstanțele în care a acționat criminalul trebuie clarificate de urgență.

BOMBĂ MONDENĂ! BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALĂ DE DUPĂ GRATII! RĂMAS BUN, VALENTINA PELINEL

Președintele României va solicita în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc marți, 30 iulie a.c., o anchetă completă privind modul în care a acționat în acest caz fiecare instituție responsabilă.

În situația în care se va dovedi că s-au luat măsuri greșite sau cu întârziere, vinovații vor trebui aspru sancționați.

De asemenea, toate problemele care vor fi identificate este obligatoriu să fie rapid rezolvate pentru că siguranța cetățeanului trebuie să fie garantată de instituțiile statului”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

SCANDAL MONSTRU ÎNTRE ANDREEA MARIN ȘI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA UȘA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RĂZBOIUL

Detaliile sunt absolut cutremurătoare în cazul celor două fete dispărute din Caracal. Potrivit unor surse, una din tinere a reuşit să sune la 112 în timp ce era în casa răpitorului. A dat detalii despre locul unde se afla şi cu toate acestea Poliția a primit o localizare greșită. Și când au ajuns la fața locului polițiștii au acționat într-un mod greu de înțeles. Ca rezultat al acestor greșeli, tânăra nu a putut fi salvată. În curtea bărbatului a fost găsit un butoi, în care, potrivit polițiștilor, se aflau rămășițe umane.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`