OFICIAL! Klaus Iohannis a semnat DECRETUL: Au fost decorați 

OFICIAL! Klaus Iohannis a semnat DECRETUL: Au fost decorați 
Foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis i-a decorat, luni, pe membri selecționateide tenis de masă, pentru rezultatele obţinute la Campionatele Europene de la Nantes, din Franța, potrivit unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

IRINA LOGHIN ÎN STARE DE ŞOC! FUEGO A PĂŢIT-O! FANII SUNT DEVASTAŢI (GALERIE FOTO)

Astfel, șeful statului a semnat decretul prin care antrenorul Filimon Viorel primește Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa a III-a, cu două barete, iar sportivelor Ciobanu Irina, Diaconu Adina Mihaela, Dodean Monteiro Daniela, Samara N. Elizabeta și Szocs Bernadette Cynthia le este acordat Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa a III-a.

DOAMNE, DUMNEZEULE! BIETUL SILVIU PRIGOANĂ! DIN PĂCATE A PIERDUT LUPTA! DISPERARE PENTRU ADRIANA BAHMUŢEANU (GALERIE FOTO)

Redăm, mai jos, comunicatul de presă al Președinției:

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 14 octombrie a.c., decretul de decorare a antrenorului Filimon Viorel și a sportivelor Ciobanu Irina, Diaconu Adina Mihaela, Dodean Monteiro Daniela, Samara N. Elizabeta și Szocs Bernadette Cynthia.

BOMBĂ MONDENĂ! DISPERARE PENTRU SALMAN KHAN! INCREDIBIL CE A PĂŢIT IULIA VÂNTUR (GALERIE FOTO)

Astfel, în semn de apreciere pentru rezultatele importante obţinute la Campionatele Europene de Tenis de Masă de la Nantes, Republica Franceză-2019, pentru dăruirea şi spiritul de fair-play prin care au promovat valorile sportului de performanţă şi imaginea României în lume, Președintele Klaus Iohannis a conferit:

Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa a III-a, cu două barete, domnului Filimon Viorel, antrenor;

Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa a III-a sportivelor Ciobanu Irina, Diaconu Adina Mihaela, Dodean Monteiro Daniela, Samara N. Elizabeta și Szocs Bernadette Cynthia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`