Jurnalista Iuliana Gătej a murit într-un cumplit accident rutier

Jurnalista Iuliana Gătej a murit într-un cumplit accident rutier
Foto:click.ro

Tragedie în Ajunul Crăciunului. Jurnalista Iuliana Gătej a murit într-un cumplit accident rutier, care s-a produs în localitatea Dumbrăveni, din judeţul Vrancea, informează B1 TV. Tânăra, în vârstă de 30 de ani a plecat de la muncă acasă, la părinţi, unde urma să-şi petreacă Sărbătorile. Ba chiar şi-a sunat părinţii să le spună să o aştepte cu darurile. Din păcate, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un copac.

Voia să-şi petreacă Sărbătorile alături de părinţi. Înainte de tragedie, i-a sunat şi le-a spus că vrea să o aştepte pentru a le despacheta împreună chiar în seara de Ajun. Din păcate, nu a mai apucat să meargă acasă.

Iuliana Gătej era jurnalistă de ani buni. Şi-a început cariera în presa scrisă iar apoi a cochetat cu televiziunea. Făcea ştiri legate mai ales de Educaţie. De curând a renunţat la munca de teren şi s-a retras în redacţie. Cum a terminat aseară munca, Iuliana a plecat cu maşina acasă, la Focşani.

Iuliana era la volanul maşinii sale şi mergea de la Bucureşti, spre oraşul natal. La un moment dat, a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe şosea şi s-a izbit de un copac. În urma impactului, a murit pe loc.

Conducatorul auto al autoturismului Range Rover care circula din directia Buc-Focşani nu a adaptat viteza de mers, într-o curbă la dreapta, și s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din accident a rezultat decesul conducatorului auto, o persoană de sex feminin.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)