Județul din România unde poți cumpăra în această lună o casă cu doar 4.000 de euro. Ce include proprietatea și unde se află mai exact

Județul din România unde poți cumpăra în această lună o casă cu doar 4.000 de euro. Ce include proprietatea și unde se află mai exact
Sursa foto: primariafarcasa

Într-o localitate din România se vând case la doar 4.000 de euro. Este vorba despre comuna Fărcașa, județul Maramureș. Cineva vinde o casă cu anexe și teren cu doar 4.000 de euro, conform unui anunț postat pe un site de imobiliare, scrie gândul.ro.

Ce include proprietatea care poate fi cumpărată cu 4.000 de euro

Proprietatea include un teren generos de 1.372 de metri pătrați, se află aproape de centrul localității și beneficiază de un front stradal impresionant, de aproximativ 70 de metri liniari. Aceasta oferă nu doar o locuință, ci și potențial pentru diverse dezvoltări comerciale, având în vedere locația avantajoasă și accesul la utilități precum apă curentă, gaz, electricitate și canalizare.

Casa are nevoie de renovări

Casa este veche și necesită consolidare, are nevoie de renovări, însă, prețul extrem de scăzut reprezintă o oportunitate unică pentru cei care nu dispun de prea mulți bani deodată și cu timpul, când mai strâng câțiva, îi investesc în reparații.

Casa poate fi transformată într-un loc deosebit și, având în vedere avantajele oferite de poziționarea sa centrală și infrastructura existentă, ar putea fi o afacere extrem de bună.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`