Doliu în magistratură: A MURIT judecătorul Cecilia Maria Jabre (FOTO)

Doliu în magistratură: A MURIT judecătorul Cecilia Maria Jabre (FOTO)

Zi neagră în magistratura română, miercuri, 24 iulie, când judecătoareaCecilia Maria Jabre de la Tribunalul București a murit la doar41 de ani, informeazăJuridice.ro.

Nascuta in Bucuresti pe data de 21 decembrie 1977 si absolventa in 2000 a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, Cecilia Jabre era din data de 1 ianuarie 2009 magistrat al Tribunalului Bucuresti – Sectia a VIII-a de conflicte de munca si asigurari sociale.

Incepand cu 13 ianuarie 2008 pana la desfiintarea Catedrei de metodologie, judecatoarea Jabre a activat ca formator INM la Departamentul de formare profesionala initiala, disciplina Metodologia actului de justitie, modulele Scrierea judiciara si Dezvoltarea competentelor magistratului in materie civila. Anterior, de pe 1 mai 2003, Cecilia Jabre lucrase la Judecatoria Sectorului 1 din Bucuresti, la sectia civila. In aceeasi perioada, a fost delegata la compartimentul Persoane juridice si a activat ca indrumatoare de practica pentru auditorii de justitie.

În perioada 1 august 2002 – 1 mai 2003, Cecilia Maria Jabre și-a făcut stagiul la Judecatoria Buftea, intrand in cauze civile, penale si comerciale.

Soțul Ceciliei Jabre, judecatorul Amer Jabre, de la Sectia a VIII-a de contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Bucuresti, este cel care pe 27 septembrie 2017 a suspendat ordinul Laurei Kovesi de revocare a procuroarei Mihaiela Iorga-Moraru din Directia Nationala Anticoruptie.

Cecilia Maria Jabre lasă în urmă trei copii și o carieră terminată nemeritat de brusc.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`