Judecătoarea Camelia Bogdan în luptă cu MASONII: Marea Lojă Națională poate fi DESFIINȚATĂ. Câți magistrați sunt membri ai Ocultei?

Judecătoarea Camelia Bogdan în luptă cu MASONII: Marea Lojă Națională poate fi DESFIINȚATĂ. Câți magistrați sunt membri ai Ocultei?

Judecătoarea Camelia Bogdan, recent exclusă din magistratură, se află de câteva luni în război cu masoneria și intenţionează să dezvăluie numele tuturor magistraţilor care activează şi această organizație ocultă, relatează Știripesurse.ro.

Judecătoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu a formulat în acest sens o solicitarea către CSM în care susţine că, în cazul în care numele magistraţilor masoni vor rămâne în continuare secrete, se poate ajunge la retragerea statului de utilitate publică Marii Loji Naţionale a României (MLNR) sau chiar desfiinţarea acesteia.

Pe ordinea de zi a unei comisii CSM din 2 mai 2017 s-a aflat o solicitare a judecătoarei Camelia Bogdan prin care cerea să se constituie un registru public de evidenţă a judecătorilor şi procurorilor masoni. Solicitarea fostei judecătoare a ajuns la Direcţia legislaţie, documentare şi contencios din CSM, care a emis un punct de vedere, analizat ulterior în Comisia nr. 1.

Iată minuta Comisiei nr. 1 a CSM:

„Punct de vedere al DLDC privind solicitarea doamnei judecător Camelia Bogdan referitoare la constituirea unui registru public de evidenţă a judecătorilor/procurorilor masoni.

Comisia şi-a însuşit punctul de vedere al DLDC, urmând a fi comunicat răspuns în acest sens, precum şi cu privire la faptul că verificarea realităţii declaraţiilor de interese este de competenţă organelor de cercetare penală”.

Cameliei Bogdan a formulat, în ultimul an, mai multe cereri şi sesizări către CSM, dar şi către alte instituţii. Site-ulLumeajustitiei.roprezintă o asemenea solicitare, pe care Camelia Bogdan i-a adresat-o preşedintei CSM, Mariana Ghena, şi Grand Masterului Marii Loji Naţionale din România.

"Vă rog să confirmaţi încă o dată expressis verbis că CSM, neavând atribuţii de legiferare în materia incompatibilităţilor, nu a solicitat în prealabil concursul Domnului Grand Master al MLNR, la rândul Domniei sale funcţionar public în sensul art. 175 alin. 2 Cod Penal, subiect activ al infracţiunii de omisiune a sesizării, prev de art 267 Cod Penal, şi nu au fost solicitate Constituţia MASONICĂ şi jurământul masonic pentru a înţelege potenţialul conflict de interese în care s-ar putea afla colegii magistraţi, dar şi potenţialele incompatibilităţi la care se expun în absenţa declarării apartenenţei la Francmasonerie, impietând dezideratul unei justiţii transparente. " – solicită Camelia Bogdan.

Aceasta mai cere ca CSM să precizeze dacă este necesar sau nu să solicite de la MLNR lista magistraţilor masoni, mai ales că fosta judecătoare a invocat "în întâmpinarea din dosarul nr. 14/i/j/2016 chestiunea apartenenţei la masonerie a inspectorului-şef dar colegii judecători au refuzat să se pronunţe şi să clarifice situația".

În petiția sa, Camelia Bogdan justifică caracterul de interes public al informaţiei solicitate, făcând referire la săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii de către judecătorii români și protejarea infractorilor de către CSM.

"Precizez că din evidenţele ANI nu rezultă că vreun judecător/procuror şi-ar fi declarat apartenenţa la Francmasonerie, dar cumulul între calitatea de magistrat şi cea de mason este permisă de CSM, care însă nu are abilitare normativă de a legifera în materia incompatibilităţilor/conflictelor de interese…", susține Camelia Bogdan.
Cum Grand Masterul masoneriei române refuză să facă publice lista membrilor săi care sunt și magistrați, fosta judecătoare propune și alte demersuri ce ar putea duce la lămurirea situației.

Astfel, aceasta recomandă retragerea statutului de utilitate publică conjunct cu introducerea unei cereri pentru dizolvarea MLNR, având în vedere că "obiectul de activitate este deturnat în scopul săvârşirii de infracţiuni".

Rămâne de văzut cum va răspunde CSM și MLNR la aceste demersuri pe care un singur om, fie el și fost judecător, e greu să le susțină de unul singur. Dar Agenția Națională pentru Integritate, s-ar putea autosesiza și lămuri în ce măsură justiția din România se face cu ciocanul masonic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`