Jocul ucigaş BALENA ALBASTRĂ a ajuns la Alba Iulia: Enigma fetei LEGATE LA OCHI care stă nemişcată pe o bancă (FOTO)

Jocul ucigaş BALENA ALBASTRĂ a ajuns la Alba Iulia: Enigma fetei LEGATE LA OCHI care stă nemişcată pe o bancă (FOTO)

Fotografia unei fete legate la ochi, care stătea pe o bancă din centrul oraşului Alba Iulia, provoacă controverse pe internet. Tânăra era tăcută, fără nicio reacţie faţă de cei din jur şi nu răspundea la întrebări. Unii dintre internauţi cred că ar putea fi vorba despre o probă din jocul „Blue whale” sau „Balena albastră”, cunoscut şi sub numele de „jocul morţii”, relatează Adevărul.

Autoarea fotografiei, cunoscuta vloggeriță Anne-Marie Chelariu (Vlogul de Marți), spune că s-a apropiat de tânără şi a întrebat-o ce face.
”Stătea singură, legată la ochi, am întrebat-o dacă are nevoie de ceva, dacă e OK şi dacă e un protest. Nu mi-a răspuns nimic. Acum aştept să apar la Camera Ascunsă sau să aflu alt deznodământ”, a scris Anne-Marie pe Facebook. ”Am simţit tristeţe/dezamăgire, când m-am apropiat”, a adăugat ea.

Un mortor ocular povesteşte că fata a refuzat să vorbească și când polițiștii au ajuns la fața locului. Doar când aceștia au vrut să o ridice și să o ducă la secție, s-a dezlegat la ochi și a a luat-o prin parcare, dispărând din vizorul tuturor.

Mulţi dintre cei care au comentat fotografia spun că ar putea fi vorba despre jocul ”Balena Albastră” sau ”jocul morţii”, care a provocat sinuciderea a peste 130 de adolescenţi în ţări din fostul spaţiu sovietic. Doi tineri s-ar fi sinucis din cauza acestui joc şi în Republica Moldova. Jocul constă în îndeplinirea a 50 de misiuni, ultima fiind sinuciderea.

CITEȘTE ȘIBALENA ALBASTRĂ: Un român a intrat în JOCUL MORȚII, sub acoperire. Iată ce a aflat!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`