Jean Paler, prăduit de hoți! Actorul a rămas fără banii de medicamente

Jean Paler, prăduit de hoți! Actorul a rămas fără banii de medicamente
Foto: Facebook

Celebrul actor Jean Paler trece prin clipe grele după ce a căzut victimă hackerilor. Acesta a rămas fără banii de pensie, pe care îi încasa pe card după ce datele au fost clonate. Așa se face că Jean Paler s-a trezit doar cu 38 de lei în cont.

Cum a ajuns Jean Paler fără bani pe card

Actorul susține că a anunțat reprezentanții băncii la care are cont deschis, după ce i-ar fi fost clonat cardul. Veștile pe care le-a primit nu sunt însă deloc favorabile. Șansele să îl găsească pe autorul furtului sau să primească banii înapoi ar fi mici, mărturisește el, scrie Cancan.ro.

Jean Paler a intrat într-o casă de pariuri, pentru a-și încărca telefonul. Acolo, actorul de 70 de ani a sesizat faptul că nu mai avea bani pe card. A cerut, imediat, ajutorul familiei. În contul de banking, apărea efectuată o tranzacție, însă nu apărea ora acesteia. După verificările făcute de familie, Jean Paler primea verdictul: a rămas fără bani pe card.

„Am intrat pentru a-mi încărca telefonul. Și, implicit, am intrat pe tranzacții, pe banii pe care îi aveam. Am realizat că nu mai aveam banii. A căutat cineva din familie, pe internet, o casă de pariuri. Ieri după-amiază, dar nu mai știu exact ora.

Pe site-ul băncii arată doar o tranzacție, dar nu arată ora. Acolo s-a întâmplat, nu casa respectivă de pariuri, ci cine mi-a clonat cardul, nu știu, mi-a spart cardul. Am făcut trei tranzacții. Exact cu banii pe care îi aveam pe card. M-au lăsat fără niciun ban. Zece milioane. Toți, mai puțin 38 de lei”, a spus Jean Paler, la Antena Stars.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`