Jandarmul din Costinești a făcut primele declarații despre scandalul de pe plajă: „O societate cu gândire cât de cât sănătoasă”

Jandarmul din Costinești a făcut primele declarații despre scandalul de pe plajă: „O societate cu gândire cât de cât sănătoasă”
Foto: Captura video

Acum zece zile, pe plaja din Costinești a avut loc un scandal între mai mulți bărbați. Autoritățile au fost alertate prin apel la 112 de doi tineri, 19 și 23 de ani, care au susținut că au fost agresați de un grup de indivizi. Polițiștii și jandarmii au intervenit, iar agresorii au devenit și mai violenți la vederea acestora. Jandarmul Ionuț Niță a reușit să calmeze situația și să aplaneze conflictul, fiind lăudat pentru curajul său. Imaginile cu incidentul au devenit virale online, stârnind apreciere din partea opiniei publice.

Jandarmul din Costinești a vorbit despre incidentul de pe plajă

El a vorbit despre incidentul din Costinești și consecințele sale ulterioare. Jandarmul a fost uimit să constate că în mediul virtual mulți oameni l-au felicitat pentru modul în care s-a comportat.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au trimis mesajele de susţinere. Mă înclin în faţa lor, şi asta pentru că ei, cei care au trimis mesajele, au demonstrat că suntem totuşi o societate cu gândire cât de cât sănătoasă”, a mărturisit jandarmul, pentru Observator.

„În primul rând trebuie să înţeleagă că atât Jandarmeria, cât şi Poliţia nu sunt acolo pentru a face legea cu pumnul”, a continuat el.

Soţia sa îi admiră curajul

Părerea Olimpiei, soția lui Ionuț, este că jandarmul a acționat în modul respectiv deoarece a considerat că era necesar să procedeze astfel în acea conjunctură. În ceea ce privește partenerul ei, femeia susține că acesta a evidențiat mereu curajul și o hotărâre de a aborda orice situație complexă cu încredere.

„Am încredere în el că, dacă a acţionat aşa, înseamnă că aşa a considerat necesar. Şi că nu se putea altfel. Pentru că ştiu că până la asta ar fi făcut tot posibilul să se soluţioneze altfel problema. Întotdeauna a fost foarte curajos. Asta pot să zic întotdeauna”, a declarat soția jandarmului, pentru sursa citată mai sus.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`