Jandarmul care i-a potolit pe bătăușii din Costinești, anchetat / Luptătorul din Legiunea Străină spune că și-a îndeplinit strict îndatoririle profesionale

Jandarmul care i-a potolit pe bătăușii din Costinești, anchetat / Luptătorul din Legiunea Străină spune că și-a îndeplinit strict îndatoririle profesionale
Foto: Captura video

Jandarmul din Costinești se află acum sub anchetă în urma incidentului de pe plajă, chiar dacă întreaga nație l-a aplaudat inițial pentru intervenția sa fermă împotriva indivizilor agresivi. Autoritățile Jandarmeriei Constanța au anunțat că desfășoară o investigație amănunțită asupra comportamentului jandarmului care a suferit deteriorări ale uniformei în urma confruntării din Costinești. Scopul acestei investigații este de a stabili în ce măsură acesta a urmat protocoalele și procedurile corespunzătoare în gestionarea situației.

Jandarmul din Costinești este anchetat

Referitor la evenimentul petrecut pe plaja din localitatea Costinești, Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța dorește să aducă următoarele clarificări:

În timpul intervenției în stațiunea Costinești, jandarmii s-au confruntat cu situații tensionate, în care au fost expuși la comportamente agresive și injurii repetate din partea persoanelor implicate în conflict. Menționăm faptul că Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanța va examina atent imaginile pentru a evalua modul în care s-a acționat și va lua măsuri de verificare a tuturor aspectelor legate de modul de intervenție.

În situația în care vor fi constatate abateri de la normele legale, acestea vor fi supuse sancțiunilor prevăzute de regulamentele militare”, se arată într-un comunicat emis de către Gruparea Jandarmi Mobilă Constanţa, potrivit Romaniatv.

Omul legii a spus că și-a îndeplinit strict îndatoririle profesionale

Jandarmul a menționat în zilele recente că nu își exprimă dorința de a face apariții televizate, însă a afirmat că și-a îndeplinit strict îndatoririle profesionale și nu consideră necesar să se afle în vârful atenției publice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`