Jandarmerița cu ”suspiciune serioasă de ruptură de coloană cervicală” a fost externată. Medici: E bine (FOTO)

Jandarmerița cu ''suspiciune serioasă de ruptură de coloană cervicală a fost externată. Medici: E bine (FOTO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Jandarmerița agresată de huliganii infiltrați în protestul de vineri și colegul eiau fost externați marți de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

”S-au făcut investigaţii şi sunt bine, o să plece astăzi”, declarase Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului, citat de Adevărul.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Foto: Inquam Photos / George Călin

Asta deși reprezentanții Jandarmeriei au anunțat sâmbătă că jandarmerița a fost atât de grav rănită, încât ar putea rămâne paralizată.

”Avem o colegă care a fost bătută cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasă de ruptură de coloană cervicală, cu riscul de a rămâne paralizată. Aproape că sunt bulversat de ce am văzut. Mi-a fost greu să privesc imaginile acelea. Nu încerc să emoționez pe nimeni, dar vă transmit un sentiment absolut uman și firesc”, a declarat, sâmbătă dimineață, lt. col. Marius Militaru, șeful serviciului de comunicare al Jandarmeriei Române.

”Cel mai greu a fost să explicăm părinţilor colegei noastre că fata lor ar putea să rămână paralizată pe viaţă”, a mai spus Militaru, cu lacrimi în ochi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`